ANP despre reintegrarea sociala

ANP despre reintegrarea sociala
ANP despre reintegrarea sociala

ANP ne transmite 2 articole care “evidentiaza demersurile cu care anul 2018 deschide si, in acelasi timp, continua planul de asimilare a notiunii de Reintegrare sociala, masura esentiala in asigurarea unei custodieri eficiente, cu activitati si elemente cat mai apropiate de mediul social ideal”.

Vreme trece, vreme vine…

Vaslui – 1475

Conform ANP informatiile descriu activitati desfasurate in comunitate, atat de catre reprezentanti ai unitatilor penitenciare, dar si de catre persoane custodiate, precum si metode de interventie recuperativa asociate unor evenimente cu insemnatate istorica sau culturala.

5 Comments

  1. Te tine la curent Tutan cu metodele de formare/formatare? Face fata? Sa vezi ce instruita o sa vina. O sa ia toate dosarele la verificat sa nu care cumva sa fi gresit astia in lipsa ei. Cica tot biroul e cu mainile pe telefoane sa-i ceara sfatul in fel si fel de spete, iar ia nu mai stie cui sa raspunda mai intai. Greu, pe bune si cu sefii astia de birouri. Georgel, pe bune, dar e o metoda noua de instruire a sefilor evidenta, sa faca orice altceva numai evidenta nu, da rezultate? Acum ramai si fara Jivi, mai un pic pleaca si Simo, si ai cea mai tare trupa. Da-i inainte cu tupeu!

  2. O, ramai, ramai la noi… Dar mai bine du-te… Du-te frate, treci de Bucuresti, opreste-te la Chilia si nu mai veni. Ai face fericiti pe multi. Cei putini, cei care te slugaresc, o sa planga o vreme ca nu mai au unde taia iarba, nu mai au unde lucra pe acasa, dar, penru ca asa le este firea, vor gasi alti stapani. Si o vor lua de la capat, injurandu-te pe tine. Promit un chef pe cinste cand scapam de tine, cu cantaretele alea care nu mai scapau de tine la plecare si fara cei doi lingai sindicalisti care dispun de banii fraierilor cum vor ei. Du-te Georgel, du-te….

  3. Ce sa mai formeze Geogelu? E formata gata cea mai urata parte a unui om din orice punct de vedere. Cel mai bine ar fi sa invete sa scrie si sa vorbeasca. A propos, cursuri de caligrafie se pot face in cadrul serviciului reintegrare? Pt. cadrele din consiliul de conducere asa ca ea? Cursuri de “imbraca-te frumos”? Bravo tie Tutan(kamon), bossul bate pas de defilare in fata ta, iti bea din palma. Important e ca tu bagi lunar cardul in bancomat si incasezi bani frumosi pt munca si raspunderea altora. Tine-o tot asa ca e super.

  4. Ca vrea s-o faca tot mai cunoscuta e evident, nu exista filmare video in penitenciar, indiferent de activitate, ca ea sa nu apara. Lucreaza detinutii pentru italieni, hop si ea in poza, viziteaza cineva puscaria, e nelipsita, sta in primul rand, sa dea bine pe sticla. Propun dlui director sa o ia de manuta si sa faca o vizita la instantele de judecata, sa o prezinte ca sef serviciu. Garantez ca cei de acolo vor fi tare incantati de vizita lor, in egala masura. In loc sa o tot “formeze”, mai bine i-ar sugera sa puna dracului mana pe carte, coduri, manuale de drept, jurisprudenta, instructiuni, ca e varza pe evidenta. Scuza ei constanta e ca nu mi-a spus nimeni sau asa mi-a spus Cristi sau Jivi. Ar fi mai bine pentru toti. Dar e mai usor sa mergi cu sorcova si capra, nu muncesti, nu gresesti, nu raspunzi dar iei bani la sfarsitul lunii. Rusine!!!!

  5. Celebrarea celor 168 de ani de la nasterea poetului national, a coincis cu sarbatorirea celui mai tare director de penitenciare din sistem. Ati ghicit, desigur, este vorba de nimeni altul decat Alexei al III lea al Timisoarei, doctor in drept penal, viitor chestor. Dobrica, avelo grija! Ce este trist, e faptul ca cele doua organizatoare de serate- sefe de serviciu a se retine- au lipsit si nu au organizat o seara de poezie, cu dedicatie. Nu de alta, dar isi pierd din talent si pana la iarna e mult… Si ca sa puna batista pe tambal si sa arate tuturor ca nu-l intereseaza de ce vorbeste lumea, lumea rea, se intelege, Georgel a facut o selectie la sange si a trimis-o pe Tuti la curs de formatori. Tare de tot! Asta asa ca sa lipseasca tot mai mult e la birou, ca oricum n-are nicio treaba cu evidenta si sa adauge tot mai multe cursuri la cv. Daca n-o ajuti sa faca si doctoratul, tot in drept penal, ca e priceputa, inseamna ca nu esti tu, pe bune. Nu te lasa, Georgel!P.S. Intereseaza-te cand vine controlul pe evidenta si trimite-o la alt curs, de…… la urs, ceva, gasesti tu, numai sa nu fie acolo. In rest, bucurosi le-om duce toate, vorba poetului…

Comments are closed.