ANP: Peste 180 de ore suplimentare, cu acordul sindicatului

ANP: Peste 180 de ore suplimentare, cu acordul sindicatului
ANP: Peste 180 de ore suplimentare, cu acordul sindicatului

Pentru ca Tudorel al nostru nu stie se vorba buna si a fost nevoie in cateva situatii sa-l convingem ca avem capacitatea de a ne mobiliza, s-a ajuns la situatia de a notifica referitor la refuzul de a face ore suplimentare. Motiv pentru care, evident, unii directori au incercat sa se acopere si, eventual, sa-si gaseasca o scapare intr-un raspuns ANP care sa le dea in continuare posibilitatea de a decide discretionar. Ori, legea e clara. Peste 180 de ore suplimentare este nevoie de acordul sindicatului. Nu al salariatului asupra caruia face presiune directorul. Se aude toa’arsu Banuta!?

Adresa ore suplimentare – acord sindicate 2018 by FS ANP on Scribd

9 Comments

  1. Este o bătaie de joc ,ar trebui sindicatele sa se unească sa fim platiti pt orele suplimentare ,nu sânt detinut ,sânt angajat,Ok? Imi vreau drepturile salariare si vreau respect!!!!

  2. N aude toarsu banuta. E ocupat cu ma ta. Il sprijina si fulga. Si rau. Si feo. Si cotofana. Si muscalu. Si toti prietenii tai. Toti sunt ocupati cu ma ta

  3. Domnule Dumitrascu am pierdut legitimatia de serviciu.care e procedura pe care trebuie sa o urmez?va multumesc frumos

  4. Corect și asa drepturile angajaților din România sunt încălcate frecvent.
    Ei nu înțeleg nici acum ca în perioada de concediu nu trebuie sa pierzi sporurile, mai puțin orele de noapte și sdsl.
    Concediul este calendaristic și plătit, asa spune legea domnilor dacă ne auziți!!!
    Voi nu ne postați și mici nu ne plătiți dacă co pica sâmbătă sau duminica. Dacă ești în co și prinzi o zi libera prin lege, co trebuie prelungit.

Comments are closed.