Bani de vacanta in bugetul ANP

Bani de vacanta in bugetul ANP
Bani de vacanta in bugetul ANP

Ramane de vazut daca se si pune in plata acest drept, dar se pare ca in bugetul ANP pentru 2018 au fost incluse si sumele necesare acelor asa-zise vouchere de vacanta, un drept suspendat si amanat dupa ce-a fost anuntat trimfal exact de pesedei intr-unul dintre momentele pre-electorale. Mai lipseste procedura de acordare a acestor sume de bani angajatilor din sectorul public. Ceea ce probabil se va intampla in curand, daca o sa avem si un Guvern desigur.

6 Comments

      • Dle. Dumitrascu, sunteti carcotas! 🙂 Colegul sigur se refera la marirea valorii echipamanetului! 😉 Politia are cu putin peste 3100ron, noi am ramas cu putin peste 1900!!! Nu stiu ce articole au ei in plus cer este ca sunt mult mai bine echipati.Da, va recunoastem meritele dar avem rugamintea sa ne sustineti si sa ne ajutati in continuare.Consider ca sunt sanse de izbanda, acum cu noul guvern, sa incercam sa ne cerem marirea drepturilor, inclusiv NH.Maincarea s-a scumpit lunar dar valoarea NH a ramas la nivelul lui 2016!Credeti ca mai avem vre-o sansa de marire a NH & echipament, la inceputul acestui an?Multumesc anticipat!VA salut, cu deosebit respect!

        • Sa inteleg ca sunt si alte unitati unde sunt intarizeri? Parca stiam ceva de Galati sau Braila, dar inteleg ca se va rezolva in zilele urmatoare. Era o problema cu subestimarea unor fonduri.

Comments are closed.