Calendarul lui Tudorel, un fel de referat copiat

Calendarul lui Tudorel, un fel de referat copiat
Calendarul lui Tudorel, un fel de referat copiat

Am lecturat cu oarecari asteptari Calendarul de activitati care ar trebui sa reduca supra-popularea si sa imbunatateasca conditiile din penitenciare. Nu ca vreau sa-l laud, dar e extrem de slab pentru un efort de 6 luni de transpiratie intru conceptie. Pare un fel de referat dintr-ala copiat de pe net, cu marea hiba ca nu s-a invrednicit nimeni sa puna un buget in spate. Nu mai spun ca nu spune nimic despre conditii de lucru, problema direct legata de starea penitenciarelor.

Dar, incepand de maine o sa-l disecam sectiune cu sectiune (10 din cele 21 de pagini sunt de introducere), asa ca sa vedem peste alti 4 ani si inca vreo alte cateva planuri dintr-astea daca  Guvernul poate si nu vrea ori, dimpotriva, vrea dar nu poate. Istoria ne-ar face sa optam pentru teza parsiveniei, iar actiunile Tudorelului nu fac decat sa intareasca asa o convingere. Dar, vedem. Sa nu ne acuze si dansul cum e obiceiul la partid ca-l criticam neinformati pe maretul specialist.

Calendar-masuri – Imbunatatiri Penitenciare – 2018 – 2024 by FS ANP on Scribd

3 Comments

  1. Nu mai inttebati de statut ca e ocupat slugarelu’.Acum are treabacu jiltul dupa ne spune ca urmeaza legile justitiei,decizia cu Kovesi,vizita de lucru in madagascar vine vara iar remaniere premier nou iar se tine bine de scaun si tot asaLa anul si la multi ani!!

Comments are closed.