Director nou la Penitenciarul Giurgiu

Director nou la Penitenciarul Giurgiu
Director nou la Penitenciarul Giurgiu

Ieri a fost semnat OMJ 166/C/2018 prin care Marian Popescu, fostul sef al spionilor din penitenciare, este imputernicit in functia de director al Penitenciarului Giurgiu. Se incheie astfel o perioada jenanta in istoria institutiei, personajul Marius Fulga reintorcandu-se in anonimatul in care trebuia sa ramana dupa ce a fost prins in flagrant si sanctionat pentru afaceri cu detinutii.

6 Comments

    • Cum dracu, ditamai directorul sa fie acum sef sectie. Le tremura izmenele ca stau directori doar 4 ani si pe urma la sectie, la miresme de hoti, asa cum vrea ministrul. Astia vor directorat toata viata, nu de alta, dar n-au timp sa fure cat trebuie, vile, masini, averi, ma intelegi… Daca le pica functia, zboara ” atentiile” de la beneficiari, plocoanele, nu mai fac repartitii la munca, sa mai scoata un interlop la firma lui sa lucreze. Cam naspa, cand te obisnuiesti cu mierea si cascavalul. Plus ca unii raman fara masini de serviciu, soferi, naspa rau, pe bune.

  1. Asa este, cum de nimeni din anp nu ia atitudine fata de abuzurile descreieratului de la Timișoara ? Este ceva de nedescris cum acest comunist se ia de toată lumea, ba ca are barba, ba ca n-au bocanci lustruiți, ăștia nu au ce caută in sistem .
    Funcționarii de la Timișoara solicita de urgentă destituirea din funcție a directorului.

    • Soricele, se vor gasi destui pisoiasi sa-si arate coltii spre tine, pisoiasi ce pupa mana domnului si nu numai…. Cand nu urla el, il intoarce cu cheita pe vesnic sclavetele de cos( intentionat cu litera mica) si incepe ala sa-si intre in rol. Latra si pe urma se linisteste. Asta pentru ca nimeni nu vorbeste si el crede ca doar ce zie el e bine, doar cum face el e bine. Nimeni nu-l contrazie, toata lumea pleaca teasta, iar el se infoaie ca un curcan. Mama, ce tare sunt!

  2. Pe asta nu-l schimba nimeni. O sa stea mai mult ca Bala. Asa crede el! Daca Bala a vrut sa faca fantna arteziana si n-a mai reusit, asta cica vrea sa faca un monument pe care sa se treaca numele tuturor comandantilor din 45 incoace. Pai nu vrei mai bine sa te impaiem si sa te umplem de respect de cate ori trecem pe langa tine? Ce tampenii iti mai trec prin cap, de unde dracu le scoti pe toate? Bine ca ai avut succes cu corul si sorcovele. Un adevarat succes! Nu-i chemi pe aia de la Europa-TV sa-ti filmeze febletea cand canta? Sau ea nu canta, danseaza…Scuze, dirijeaza. De cantat iti canta doar tie si tu joci. Vezi ca-ti strici tendoanele!!!

  3. Pentru Timisoara nu gasiti unul nou-nout? Chiar daca asta cica e cu concursul luat si n-are voie nimeni sa-l debarce. Ori el daca se autointituleaza cel mai bun, cel mai destept, cel mai frumos si alte d-astea, bag sama c-au pus botu ( fara l) si aia de la ANP. Cum e cu concursul ala, Georgel? Ai pensionat-o cu forta pe fata aia, ca sa acapi tu? Cam nasol, poate ca nu se trmina asa.

Comments are closed.