Justitia in epoca protestelor

Justitia in epoca protestelor
Justitia in epoca protestelor

Ieri seara, pe o vreme cainoasa, 15.000 de oameni au protestat in strada (cifra apartine jandarmilor) impotriva justitiei pesediste. Asta doar in Bucuresti. S-au incercat si clasicele dezoinformari, cea mai haioasa fiind aia cu pistolul de jucarie. In tara se pare ca s-au adunat peste 50.000, cifra pe care unii care incearca sa bagatelizeze opozitia civica o gasesc prea mica. Ceea ce desigur nu va opri asaltul tudoreilor interpusi de intaiul mustacios al tarii agresat se pare de missteriosi finantatori starini. Agenturili! Agenturili, zbiara pesedeii!

13 Comments

  • Nici nu mai conteaza cati au fost sau cum intoxica psd-ul poporul cu cifre “decât” egzacte prin carmencita, la ordinul lui daddy,ci faptul ca 90% dintre participanti nu tin cu nici un partid politic (conform unor sondaje)!!Si mai conteaza ca am vazut adevarul cu ochii nostri pentru ca am fost acolo!

 1. Văd nemulțumiri în rândul nostru,al “gardienilor”,dar nu vă înțeleg…
  Ați uitat conducerea PNL-PDL care acum 8ani ne-au tăiat salariile,au distrus multe drepturi,al 13 lea salariu,subofiteri dati afara din cauza restructurarilor,abuzuri facute de magistrați…etc,etc.
  Fiți sinceri şi uitațivă ce salariu aveați atunci şi ce salariu aveți acum????
  Nu pucați în capcanele opoziției sorosiste şi a ONG-rilor

  • Toata lumea se intreaba “de ce acum? “!Pentru ca romanii s-au desteptat (cam tarziu) s-au saturat si sunt scarbiti de mizeriile si coruptia din tara si mai ales din politica romaneasca!De aia!

  • SOROS,SOROS SOROS….!Inventia infractorilor… !Baaaaa parca sunteti chiori… !!!
   UNDE ESTI TU SOROS DOAMNE??? Daca ne scoate SOROS din rahatul asta, eu juuur, il votez PRESEDINTE!!!!Doamne ajuta!!!

  • Iesim in strada acum si pentru conducerea pnl pd de acum 8 ani! Cine a zis ca astia sunt mai buni?
   Nemultumirie au reinviat spiritul civic! A luat nastere gandirea politica critica.Reactia romanului de rand care se vrea distantat,de politica care a fost facuta pana acum si de populatia votanta psd, manipulata de televiziunile binecunoscute flamanda dupa pixuri ulei zahar,mici sibere.
   Este clar,românul vrea o socieyate civila moderna intr-o tara civilizata fara coruptie si nu in ultimul rand o schimbare culturala!

   Toate astea sunt castigul protestelor!

 2. Au pirjolit pesedeii tot in calea lor! N-au iertat nimic..legi ale justitiei calcate in picioare,condamnati in functii publice,legi pentru corupti,zeci de secretari de stat(numai vreo 67 din Teleorman)care nu fac nimic,guvern de semianalfabeti,functii publice de conducere pentru incompetenti impartite pe criterii de obedienta..etc etc etc
  Intr-un an de zile au facut România țandari!

 3. Din pacate lucrurile merg tot inainte si nu se mai poate face nimik!Prea tarziu a iesit lumea in strada.. Daca ieseau toti manifestantii lla vot nu ajungeam in bahaosul asta.

 4. Romani frumosi si responsabili@ ! Protestele dau sperante! O atitudine civica exceptionala!Abia cei care au iesit in strada au inteles democratia!!

 5. Temerile mari si nelinistea in ceea ce priveste viitorul,care se anunta negru,au scos românii in strada!

Comments are closed.