Penitenciarele imbolnavesc angajatii

Penitenciarele imbolnavesc angajatii
Penitenciarele imbolnavesc angajatii

Chiar daca ANP nu spune, presa mai prinde cate ceva de pe site-urile penitenciarelor si mai publica una alta despre sanatatea si viata angajatilor din amintitele institutii. Sigur, era de preferat un articol care sa se refere la intreg personalul din penitenciare nu doar la cel din ANP – Aparat Central, de unde si comparatia nepotrivita cu clientii nostri pe care, sa nu afle evz.ro, nu prea-i gasim prin cladirea cu pricina, dar asta-i alta discutie. AICI mai multe detalii.

5 Comments

  1. Ar trebui sa fie o diferenta neta in ceea ce priveste sporul de pericol, administrativ-operativ, riscurile sunt pe masura

  2. Problema este următoarea, cel puțin la PPA așa este. 1. avem mulți bolnavi închipuiți. 2. Nu penitenciarul ci șefii îmbolnăvesc si omoară personalul( lungu p. budure m. danalache c.) 3. Condițiile de muncă prin incapacitatea managerială, proasta organizare, cumetriile, corupția și nepotismul… astea ne toacă incet si bine!

  3. Mi se pare o gluma proasta finalul de articol!Sa te discreditezi,ca ziar, publicând un astfel de articol cu date mincinoase numai pentru interese meschine? E prea mult!

  4. Finalul de articol este superb și ne trimite pe toți la ideea acordării unui spor care-l iau de ani de zile, fără ca măcar sa interacționeze direct cu ppl!!! RUȘINE (și pentru acordarea acestuia în trecut, cât și în prezent)!!! Ma gândesc ca unii dintre acestia ne dau deseori lecții de moralitate!!!

Comments are closed.