Prim-ministrul demisioneaza! Ce se intampla cu Tudorel Toader?

Prim-ministrul demisioneaza! Ce se intampla cu Tudorel Toader?
Prim-ministrul demisioneaza! Ce se intampla cu Tudorel Toader?

S-a dus si Tudose. Pesedeii si-au mai infrant un guvern. Ceea ce inseamna ca luam o pauza din realizarea maretului Program de guvernare si asteptam sa vedem pe cine mai unge mustaciosul pe la diverse dregatorii. Evident, de mare interes pentru noi e daca ramane Tudorelul la justie. L-am intrebat ieri. N-a zis nici da nici ba. Daca ramane, evident c-o sa-i amintim, printre altele, de datoria cu orele suplimentare. A promis, e bun de plata.

Altfel, vine altul, o luam de la capat. Ceea ce, oricum nu-i rau avand in vedere ca nea Tudorel al nostru nu prea se misca, iar cand se misca o face mai mult la impresie. Nu de alta, dar nu prea mai are povesti si nici nu prea mai stie cum sa traga de timp si-a inceput de-o vreme sa taca adanc intrebat fiind cand si cum are de gand sa-si faca treaba. Dar, om trai si om vedea, vorba viitorului fost prim ministru pesedist.

3 Comments

  1. Am o întrebare ptr cei de la Vaslui.Acum ceva timp va plângeți ca nu mai puteți face fata situației și ați făcut un protest, a venit TT, a promis ca face și drege. Acum văd ca sunteți mulțumiți și nu mai luați masuri. Cum ați rezolvat problema personalului?

  2. TT-ul aduce aminte in memoria colectiva de…DD-ul care se dadea mare…moldovean…candva la corpul de control…

  3. Am pus deja pariuri. Unul s-a adeverit si anume ca Tudose va pleca. Credem ca si TT va pleca. De ce? Pentru ca, in zilele urmatoare, alt pariu, TT va iesi si va propune deemiterea sefei DNA, Codruta K. Iohannis nu va aproba aceasta demitere. Drept pentru care, TT va pleca acasa, pentru ca nu va putea lucra cu cineva pe care nu il poate da afara, dar il considera nasatisfacator. Mai exista si posibilitatea de a anunta propunerea de demietere a CK, dupa care va aparea un alt ministru, pentru ca se va schimba guvernul, pur si simplu. Iar noi, fpss, vom cadea din nou intre scaune. Apropo. Dl.presedinte Iohannis a sesizat CCR cu referire la o lege (legea ANCOM) tocmai pe motivul ca la Senat au fost propuse un maldar de amendamente, fata de C.Dep. Noroc ca Statutul nostru a fost retras la timp, probabil, si ca fi reintrodus in circuitul Senat-CDep. Riscam aceeasi soarta. La buna vedere, hai TT, lupta si vei castiga stima si respectul! Dar nu aici ci la Iasi, la Universitate. Poti sa mergi pe urmele lui Vulpe, ca sa nu te ratacesti. Vei ramane in amintire ca un foarte activ ministru al justitiei vazut din perspectiva gratiilor, de catre un fpss observator impartial. Altul la rand.

Comments are closed.