Scad salariile debutantilor

Scad salariile debutantilor
Scad salariile debutantilor

Aflam ca marea promisiune a a guvernantilor potrivit careia salariile angajatilor nu vor scadea in 2018, odata cu trecerea taxelor sociale in sarcina angajatilor, a fost o minciuna. Se pare ca agentilor debutanti li se vor diminua salariile cu pana la 30 de lei.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) va verifica in zilele care urmeaza cauza acestei diminuari si va depune toate diligentele in vederea remedierii acestei probleme, mai ales ca Lia Olguta Vasilescu – ministrul muncii – a promis ca niciun salariu din Romania nu va fi afectat de aceasta politica fiscala.

7 Comments

 1. Cine poate sa raspunda la aceasta ghicitoare?, daca un agent are acum un salariu net de 1600 lei(fara norma de hrana si echipament), daca se aplica legea salarizarii, in 2022 ce salariu va avea?
  De ce nu se regasesc noile sporuri in simularea pe noile fluturase?
  Cum pot sa ma hotarasc daca mai raman,in sistem sau emigrez?
  Nu am luat in calcul inflatia……..!!!!!!???

 2. Pe zicala romanului, bine ca nu pierd sau nu pierd mult, la noi merg aceste experimente.
  Au fost tăiate salariile cu 25% pt 6 luni, luni care au durat ani și nimeni nu a avut tupeul sa mârâie asa merge și cu transferarea taxelor.
  Zilele astea am avut câteva opinii, m-am zbătut sa aflu doleanțele colegilor noștri noi care pierd la salarii, am zis ca fac un lucru bun!!!
  Am decis sa o las mai moale pt ca nu voi accepta niciodată umilință colegilor, chiar dacă sunt și nou veniți în sistem.
  Va doresc succes și sper sa nu pierdem mai mult din drepturile câștigate cu greu.

 3. De asemenea pentru perioada concediului se pierde mai mult pe noul calcul decat in perioada anterioara. Daca inainte in perioada concediului pierdeai 100 lei acum pierzi cam 125 lei….

 4. Azi am avut mai multe discuții cu persoane de specialitate pe aceasta tema. Asa este salariile debutanților vor scădea, minciuna matca PSD ca nici un salariu nu va scade.
  Atenție mare stimați colegi, nu va bucurați dar se pare ca toate salariile vor fi mai mici.
  Politia deja a făcut publice scăderile tuturor angajaților, va veni și la noi acest matrapazlac mincinos psd-isti.

  • La noi in sistem s-a petentat si ar trebui inregistrata ca inovatie in materie de salarizare la nivel mondial, marirea salariala care iti scade venitul.

 5. nimic deosebit ,toti debutantii trebuiau sa inceapa de la coeficient . 2,50 ..minim…in timp ar fi fost normal sa acceada la functii mai bune si cfoeficienti mai mari

Comments are closed.