Video | Romania criticata si discutata pentru legile pesediste ale justitiei

Video | Romania criticata si discutata pentru legile pesediste ale justitiei
Video | Romania criticata si discutata pentru legile pesediste ale justitiei

Romania este de mai bine de un an in atentia lumii pe motiv de bataia pesedeilor cu justitia. Zilele astea va fi discutata incercarea de a subordona justitia si de a-i pune la punct pe obraznicii aia de procurori care nu lesina cand vad politicieni si oameni de afaceri cu statul in Parlamentul European. Mai ieri Consiliul Europei critica dur lipsa de progrese in sensul luptei impotriva coruptiei. Nici nu-i de mirare avand in vedere ca pesedeii submineaza anti-coruptia in tandem cu patronii-puscariasi de trusturi media.

9 Comments

 1. Buna ziua.Se ştie când începe concursul la Ministerul Justiției? A dpus domnul ministru Tudorel Tudose ca sunt 32 de locuri bugetate.
  Vă mulțumesc!

 2. Pentru voi astia “destepti” ce stati cu coruptia in gura de dimineata pana noaptea!Cum se cheama cand te da cineva afara pe usa,cu bombeul in trompeta,apoi spargi geamul cu barosul si intri pe fereastra?

   • Eu stiu ca la noi experții sunt numai “fețe bisericeşti” montati din Ordinul Sfantului cel Mare.La altii chiar nu stiu …!

   • Am vazut o emisiune asearain care un moderator spuunea ca s-a descoperit intr-un dosar penal al unui inculpat cum ca unii politicieni au strans bani de la infractorii de lux, condamnatii pentru coruptie, pentru a plati niste oameni sa le faca ordonanta 13! Cu lucrurile astea asta se ocupa specialiistii in GRECO.Specialistii investigheaza ca apoi sa vedem cine sunt prietenii infractorilor!Sa-i scoatem in piata publica sa-i vada toata lumea
    Nu a spus daca au mai apucat sa ia banii sau nu dar urmarim cu atentie si cu ingrijorare!

  • Prostitutie cumva??S-avem pardon mon cherdaca asta e raspunsul!Te anunt ca nu mai e infractiune nici macar cea politica…

 3. Ce nu vor sa ne spunaspecialistii lui peste?Nu spun ca si românica noastra e potenta si ca avem  specialisti ,EXPERTI IN  GRECO, ce vin disciplinati ,la tulnic, ori de cate ori este nevoie, si au  grija cea mare sa nu se intoarca tarisoara cu 12 luni in urma!

  Bagatori de strambe..! Fir-ar sa fie!Huoooo!

Comments are closed.