15 angajati cu cate 500 de ore suplimentare nerecuperate

15 angajati cu cate 500 de ore suplimentare nerecuperate
15 angajati cu cate 500 de ore suplimentare nerecuperate

Exista in sistemul penitenciar 15 angajati care au efectuat fiecare aproximativ 500 de ore suplimentare nerecuperate. Acesti angajati, care au preferat sa le pastram anonimatul, au muncit aproximativ 3 luni in plus, fara sa fie platiti. Sa fie oare vorba de sclavie sau prost management al resursei umane? Oricare ar fi dintre cele doua variante, cert e ca aceasta situatie are repercusiuni asupra sanatatii respectivului angajat. Merita sacrificiul?

5 Comments

  1. Cum naiba 15 pe tot sistemul, ca numai la Margineni sunt atatia????? in operativ bineinteles, caci in admistrativ se duce foarte bine, ca de, acolo sunt numai neamuri si cunoscutii celor ce se cred mosieri. Dar in curand o sa raspunda pentru toate neregulile facute, mai ales seful regimului care nu stie sa intocmeasca o planificare, iar DASDRP ul il acopera.

  2. Mai mult decat sclavie, atunci cand il privezi pe om de dreptul la odihna este supunere la tortura. O sa-i intereseze oare pe vizitatorii nostri specialisti in drepturile omului si antitortura si despre soarta noastra, a non-infractorilor?

  3. Atunci, sa il lasam acolo unde este, la MJ, si sa il discutam, si iar sa il discutam, si sa trimitem propuneri peste propuneri, pana vom iesi la pensie cu totii. Si dupa aia, de ce nu? Va readuc in atentie faptul ca, in discutiile tripartite, de fata cu fostul premier Tudose, domnul Tudorel si-a luat angajamente in legatura cu acest Statut. Nu mai revenim. Cainii latra, Tudorel vad ca nu mai trece. Pe la noi.

  4. Cred ca e timpul sa nu ne mai invartim in jurul cozii iar dl.Tudorel in jurul problemelor penitenciarelor. Proiectul de Statut a ramas pe site-ul MJ si nu a fost inaintat catre Senat. Sesiunea parlamentara a inceput, deja. Oare cate alte sesiuni trebuie sa mai treaca pentru ca dl.Tudorel sa isi aduca aminte de angajamentele luate? Sau, daca s-a schimbat vataful de la Palat, ceea ce s-a discutat a ramas pe blat, iar noi plutim, in continuare intr-o mare de . Nu e pacat?

    • Statutul politistului de penitenciare, in forma agreata de MJ este mult mai restrictiv decât actuala forma aflată in vigoare.

      FSANP a trimis către Mj propuneri in scris de reformulare a unor articole privind cariera angajaților, comisia de disciplina, răspunderea patrimonială.

Comments are closed.