ANP cauta director pentru Penitenciarul Spital Rahova

ANP cauta director pentru Penitenciarul Spital Rahova
ANP cauta director pentru Penitenciarul Spital Rahova

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) are intentia de a ocupa, prin imputernicire, postul de director al Penitenciarului Spital Rahova. In contextul in care activitatea angajatilor din unitatea respectiva face obiectul unei anchete penale, ca urmare a unei vendete personale a unui angajat, ne putem pune intrebarea: Cine mai vrea sa fie director in Penitenciarul Spital Rahova?

Anunt ocupare prin imputernicire post director Penitenciar Spital Rahova

15 Comments

 1. barfeste lumea ca domnul de la combatere ar fi bun ptr dir la Rahova. Mai bun decat Alexandru. E cu () legea in gura. La Rahova este nevoie de un profesionist care stie sa citeasca legea si s-o aplice. A ales bine Gargamel Nu miroase, pute a potential.. E baiatul Gargamelului..

 2. Ce context domnule Dorobanțu ? Ne este frica de balta, nu ne ducem la pescuit … dar cred ca mai corecta ar fi aia cu fata batrana care s-ar iubi dar îi este frica sa nu o doară …

 3. Greul cade tot pe TT. Numai ca nu prea se pricepe la alegeri .A ales prost si directorii din toamna trecuta… si nu ma gandesc doar la combatere… probabil va face si acum tot o alegere penala..

 4. La cimitirul Sf Vineri sub o piatra il gasiti pe cel care se face vinovat de toate relele din PSBR .poate il reanimati si-l repuneti in functie…

   • Nu trebuia sa moara … trebuia sa fie viu sa vadă consecințele manageriale … sa facă plata , așa cum îi placea sa zică !

    • Tilic romanesc….. Nimeni nu si asuma. Ceausescu a fost de vina nu securistii care au torturat si omorat oameni.

 5. Exista atatia oameni capabili in ANP. Macar pentru o imputernicire spre a pune lucrurile la punct. Avem si propuneri constructive: dl. Iftinca sau dl. de la combatere. Nu ne mai punem mintea sa aflam ce au facut la viata lor. Bine ca sunt capabili.

  • Din pacate.. se pare ca cei doi sunt si ei foarte aproape de Directia Nationala Anticoruptie.. Sunt buni amandoi de directori!!!

Comments are closed.