Cazul agentilor violenti de la Spitalul Penitenciar Rahova | Dumitrascu: Este vorba despre o vendeta personala

Cazul agentilor violenti de la Spitalul Penitenciar Rahova | Dumitrascu: Este vorba despre o vendeta personala
Cazul agentilor violenti de la Spitalul Penitenciar Rahova | Dumitrascu: Este vorba despre o vendeta personala

Pe fondul situatiei de la Spitalul Penitenciar Rahova, privind arestarea unor angajati pentru presupusa agresare a unor detinuti, am informat azi ca, din verificarile noastre, rezulta ca ceea ce se intampla este rezultatul unei vendete personale si ca acuzatiile se bazeaza pe declaratiile unui singur martor, un coleg (nb!) reclamagiu de profesie. Sper ca asta sa ajunga si la urechile instantei.

5 Comments

 1. Nu pot sã cred ce aberații apar în presã . Avocatul poporului unde m..ii mãsii era când colegul de la Penitenciarul Jilava a fost bãtut de deținuți ???Nu a mai sãrit presa sã mãnânce rahat . Poate era un lucru normal pt ei .
  Fraților ….în orfelinate copii nu mãnâncã ce papã domnii deținuți , nu au asistența medicalã de care au parte aceştia .Aceste scursuri ale societãții doar pagubã în buget fac …în rest nimic .
  Cât despre ce s.a întâmplat la PSBR…o fãcãturã şi s.a anchetat doar bârfa . Nimeni nu s.a gândit la personalul care lucreazã acum acolo , la ce pericole sunt expuşi , nimeni nu vorbeste cum suntem amenintați de deținuți, scuipați şi înjurați .
  Domnilor din ANP care dormiți in scaune ….de ce ați permis presei sã denigreze fãrã probe niste oameni care npânã la proba contrarie sunt nevinovați ??

 2. Din păcate pentru cei ce lucrează direct cu infractorii, totul va genera o creștere a tupeului deținutului. Eu am 26 de ani de sistem, nu am auzit sa existe ciocane de cauciuc, cred ca nici în anii 50 nu exista asa ceva!!!
  Presa fabuloasa, face rău societății când promovează și susține infracționalitatea.
  Mie îmi pare o campanie de denigrare a sectorului de apărare, s fost SRI, a urmat poliția cu pedofililor, spp, acum penitenciarele și mai nou sacul cu documentele de la m.a.n.

  • Massmedia lanseaza bombe de presa pentru a-si face rating. Toti avem fugitii nostri de acasa. Cine ar putea crede ca, sa presupunem, un agent principal din Dobrogea se duce la domiciliu, isi ia bunicul la bataie, ii pune catuse si il baga in portbagaj? Noroc ca omul nostru a fost oprit in trafic si a fost rugat sa deschida portbagajul. Asta inseamna ca toti suntem dusi? Sau, hai sa fim seriosi, ca Lory e vinovata pentru ca nu l-a depistat cu vrabiute in pod, la timp? O fi avand si ea problemele ei, dar e extrem de greu de distins astfel de cazuri care nu pot fi catalogate, sub nicio forma, reprezentative, caracteristice unui anumit sistem.

 3. Gluma de weekend. Una dintre marotele noastre …s-a dus. De batranete, cred. Daca cineva mai are cunostinta de vreun coleg absolvent al Scolii de Securitate, care are semnatura lui Ceausescu pe diploma, sa ne contacteze. Asadar, una dintre marotele noastre era infiltrarea securistilor pocaiti printre noi. In timp ce stateam cu lupa pe ei, mai anii trecuti, ce sa vezi? Printre noi apareau fel de fel de alti infiltrati, trimisi de pe la SRI, de pe la DIICOT, ospatari mascati, chelneri de profesie tragatori cu Ureche, nepoti si nepotei de generali de albastru, etc. Si acum vine, dar nu imediat, intrebarea abrupta. Noi credeam ca discretii de la DPCT, SRI, DIICOT, DGIPI, DIA, etc ne apara, cu armele lor de inteligence. Pai, cum dreak ne –au aparat astia, daca, sub nasul lor, zboara drone, intra canabisuri, Borcii intra cu aparate gym pe poarta, ni se ridica oameni-colegi de langa noi cu catuse la maini, dupa care isi cer scuze ca au gresit persoana, maine-poimaine ne trezim cu un elicopter, ca in inchisoarea din centrul Atenei, aterizat pe terenul de sport si ne cheama inauntru, pe rand, ca sa ne ridice (in aer), Stiu ei de ce. Ca ne-a reclamat acoperitu’ lor. Dupa care, isi vor cere iar scuze, peste vreo 5 ani, precum in cazul vamesilor,. Morala; Decat un securist plecat la pensie mai bine un SRI-st supervizor?

Leave a reply