De la duba detinutilor la Mercedes Benz

De la duba detinutilor la Mercedes Benz
De la duba detinutilor la Mercedes Benz

Angajatii Penitenciarului Targsorul Nou (penitenciar de femei) au trecut de la transportul cu un autobuz din epoca de piatra la transportul cu duba detinutilor, pentru o perioada, iar de aici “au urcat” pe scara sociala a politistului de penitenciare la Mercedes Benz.

Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a gasit o solutie temporara pentru ca angajatilor Penitenciarului Targsor sa nu li se mai lezeze demnitatea si imagine de functionar public cu statut special si au repartizat, pentru transportul la si de la domiciliu, un microbuz marca Mercedes Benz.

8 Comments

  1. In Martie deja trebuiesc afișate locurile pentru sesiunea II cu ședința Anp planificata in prima săptămâna a lunii Mai…

  2. Se decolează deci? Care ar fi motivul? Care e următoarea perioada cand ne vom putea depune rapoartele in cazul in care sunt respinse ? Intreb pentru ca săptămana asta ar fi trebuit sa aibă loc ședința conform calendarului …

  3. Daca-mi amintesc bine conform adresei transmise de catre Directorul General acestea trebuiau discutate pana pe data de 7 Februarie…daca-mi amintesc eu bine….

  4. Despre ședința de mutări, ce ne puteți spune ? Se mai respecta calendarul acela, sau e doar praf in ochi?

Comments are closed.