FSANP convoaca Comisia mixta de dialog social

FSANP convoaca Comisia mixta de dialog social
FSANP convoaca Comisia mixta de dialog social

Pentru a rezolva problemele stringente cu care se confrunta sistemul penitenciar, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) ii solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa convoace Comisia mixta de dialog social.

Se pare ca domnul Tudorel Toader sufera de sindromul batranetii – uitarea. Si in data de 12 decembrie 2017, FSANP i-a mai solicitat ministrului convocarea comisiei, insa domnia sa a uitat. Uitarea este unul din atributele functiei de ministru al Justitiei, de cand domnul profesor universitar, judecator al CCR, procuror comunist Toader Tudorel a ocupat fotoliul ministerial.

Adresa FSANP solicitare convocare Comisie mixta de dialog social

12 Comments

 1. TT asa a facut si cu statutul de politist,dupa ce sa discutat modif cu sindicatele cand sa ne trezim cu el gata votat in parlament, ce sa vezi?
  ne am trezit cu modificarile in dezbatere publica. Asta e om serios? Una vorbeste alta face.

 2. cu locuintele adreseaza te la MAI .. poate ne ajuta si pe noi macar cu conditiile de aacordare Doamna ministru e femeie cumsecade

 3. Yo, cred ca nu e cazul sa mai insistati la domnul ministru.. sa incercam in alte parti.. nu vedeti ca ne da cu flit.. e penibil

  • Buna ziua. Eu nu am mai vazut asa hal de ministru. Nu vrea sau nu poate? Daca nu poate sa plece acasa sa aducem pe sltcinneva. Nu
   ar niciun fel de reactie ba ne amana, ba ne cheama la o zi dupa ba nu intelege ,ba nu aude ba sa nu l filmezi ba sai iei podiumul de sup picioare ba ba ba ! Ministrul face numai CIRC! Pana acum n a facut nimic pentru penitencaire si nici nu are de gand sa faca pentru ca se vede ca nu are nic un fel de putere si autoaritate. Ne ia pe toti numai in ras si isi bate joc.E o pierdere de vreme ptr ca am urmarit si ne ia pe toti la misto. Asa cum nau facut nici ceilalti dinaintea lui no sa faca nici el. Asa suntem noi blestemati.

   • Un ministru iresponsabil nu ne ajuta cu orele suplimentare, cu echipamentul, conditii de munca, exces de detinuti..bahaos.. Lada de gunoi am ajuns. Doamna ministru de la Interne are grija de angajati, noi nu existam pentru ministru. Un ministru plin de minciuni. Rusine!

 4. off topic…..Faceti va rugam ceva si pentru cei care lucreaza la punctele de lucru,diferenta intre noi si cei de la pluton este exagerat de mare.Avem cea mai mare raspundere,stam prin frig si ploaie afara si suntem cel mai prost platiti.

 5. Măcar cu ajutorul pentru locuința,că la majorarea salariului sunt lămurit ( cam la fel ca cel din noiembrie )

Comments are closed.