FSANP (re)solicita ministrului Justitiei plata orelor suplimentare

FSANP (re)solicita ministrului Justitiei plata orelor suplimentare
FSANP (re)solicita ministrului Justitiei plata orelor suplimentare

Ieri 20.02.208, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat inca o data ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa reia demersurile pentru plata orelor suplimentare pentru angajatii din penitenciare, ca urmare a discutiilor purtate intre FSANP si Ministrul Justitiei din data de 9 februarie 2018.

Solicitarea FSANP privind plata orelor suplimentare

4 Comments

  1. Domnu Toader a spus ca solicitarea de plata e la Ministerul de Finante si asteptam raspuns De ce sa reluam procedura de la capat?

    • Poate de data asta se uita si ministru pe nota de fundamentare trimisa la MF .Data trecuta nu cred ca a apucat..

    • Baaai dl Mişa nu a semnat pentru ca a primit Ordin! PSD tot mai aproape de infractori cat mai departe de oamenii din Sindicate. Aici e cheia! De asta o luam de la capat.. si iar.. si iar.. pana reusim! Votati psd!

  2. Îl doare n 14.ce mai contează ca nu luam concedii, ca lucram lunar 200 de ore… in cele mai umilitoare condiții din lume….bănuiesc ca își așteaptă remanierea.dupa părerea mea nu se pot plăti ore suplimentare numai pe ANP.trebuie pe tot sistemul de apărare.singura noastră măsura de represiune rămâne protestul și refuzul de a presta ore suplimentare.

Comments are closed.