Internet pentru toti lucratorii DPCT din unitati

Internet pentru toti lucratorii DPCT din unitati
Internet pentru toti lucratorii DPCT din unitati

Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, a emis ieri, 12.02.2018, Decizia nr. 353/2018 prin care dispune directorilor de penitenciare sa acorde internet tuturor lucratorilor DPCT din unitatile subordonate ANP.

Asa ca, incepand de ieri, 12.02.2018, spionii din penitenciare, isi vor indrepta atentia de la asa-zisele probleme grave din unitati, la problemele din spatiul virtual. Sub pretextul ca urmaresc Facebook-ul detinutilor, spionii dpct-isti vor urmari Facebook-ul angajatilor.

Se pare ca lucratorii DPCT, n-au gasit in sectoarele de detinere “teroristul de penitenciare” (detinutul radicalizat), asa ca vor incepe sa-l caute pe Google. In spatiul virtual le va fi mult mai usor spionilor dpct-isti sa gaseasca informatii, deoarece se vor folosi de “sursa” Google, mult mai de incredere decat “sursele” lor din puscarii, iar Google nu inventeaza informatii compromitatoare despre angajati.

Asadar, Decizia nr. 353/2018 ii ajuta pe lucratorii DPCT sa-si justifice timpul de 8 ore/zi la serviciu. Internetul este rezolvarea tuturor problemelor din unitati pe linia prevenirii criminalitatii in mediul penitenciar.

NOTA BENE:

Lucratorii din cadrul Serviciului Educatie din unitatile penitenciare nu au acces la internet, desi este mult mai util pentru acestia, pentru a elabora programele educative.

Asadar, domnul director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, ar trebui sa analizeze, impreuna cu doamna director general adjunct al ANP, Ioana Morar, oportunitatea acordarii accesului la internet si educatorilor din unitatile penitenciare.

Decizia ANP nr 353/2018 privind accesul la internet pentru lucratorii DPCT

34 Comments

  • Ai dreptate, aproape nu sunt foarte multe noutati in ROF in legatura cu atributiile DPCT. NOU pentru multi oameni este ca acest serviciu numit DPCT creat cu scop de PREVENIRE (conform ordinului 1540 /2006) a fost transformat ilegal ,inca de la infiintare, de catre niste sefi iresponsabili si insetati de putere intr-un Serviciu de Informatii cu norme de finctionare interne , inventate, proprii si copy paste dupa modelul altor structuri, care au excedat cadrului legal.
   Asadar pentru a intelege toata lumea (din pacate nici ei nu prea inteleg ce li se intampla ) activitatea DPCT cu ocazia ROF 2018 aa intrat in normalitate si legalitate ! Adica DPCT, de acum inainte, va desfasura doar activitati de PREVENIRE care nu au legatura cu activitati de informatii si cu mijloacele si metodele specifice ei, asa cum au facut pana acum..O zi insorita!

   • bravo dle dobrica.. ai facut si mata ceva bun.. iai aruncat in sant pe incompetenti. o mica parte din mocirla de corupti si imbecili din anp! cea mai periculoasa si toxica. asa! fa curatenie.. pe ei!!!!

    • Pare groasa la ciocn cu dpctu! Sa spart Buboiu!Dupa ce Dpctu functiona dupa ureche, basca mai inventase o magarie: Directia de Operatiuni Speciale Procorupti “clandestina” de facut prostii (acum stim!!!)ptr ciomagit oameni anticorupti !!!! de necrezut!! filme cu prosti. Ce mafioti!

  • tu, ai dreptate.. astia-s morti si noi vb despre iei.. Si sunt morti de vtro cinci zile.. Si NOUA nu ne spune nimeni Nimic??? Ia sa vedem ce spune Mof din 9 /02/2018 prin Ordinul MJ

   ” Art. 3. – (1) La data intrării în vigoare a prezentului ordin SE ABROGĂ Ordinul ministrului justiției nr. 2.003/C/2008 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Administrației Naționale a Penitenciarelor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 603 din 13 august 2008, cu modificările și completările ulterioare, ORDINUL MINISTRULUI JUSTIȚIEI nr. 1.540/C/2006 privind ORGANIZAREA ŞI ATRIBUȚIILE DIRECȚIEI PENTRU PREVENIREA CRIMINALITĂȚII IN MEDIUL PENITENCIAR, …..”

   hopa!!!

    • bei, spyon dpcmt cum adica ??? “nu mor caii când vor câinii”ciudat,MÂRȚOAGA zace pe masa, moartă de o sptămână si neingropata.. pute a hoit

    • Alo prevenția. morr morr – retras de CUȚITE de la cingătoare pe registru – cum se face la hoțoman.care e diferența dintre hoțoman si dosman ? niciuna.aşa să pățească toată lumea care lasă in mâna copilor obiecte tăioase.atat. Morr morr

   • Hihihi ..ce ghinion pe “spioni” :cand sa faca si ei profil de “radikalizat de penitenciare” depe facebo,k a lui Dobricka, ZBANG,apare radikalizatu si ii baga pe toti cu ckapul in smoala:)))) pakat de smoala.daca aveau internetu’ la timp nu era intamplarea asta. :))))

   • Curat dificil…i nseamna ca de cand a murit martoaga depecetelui e interzis, jocul dea spionii, boyetilor de” inteligence”i!!

 1. Unii dintre ei nici pana acum nu stiu, nu au inteles sau nu accepta ca s-a incheiat practica comunismului si a abuzurilor si ca sa intrat intr-o noua era … a “internetului” :))))))

  • Poate din csuza la soare poarta SPIONIi!!! ochelarii opaci lipiti pe nas..or din cauza la lumina prea ingusta? yo stiu..

   • Oameni Buni!!!! Acu’ unteleg why JAMES BONZII nu vede coruptii din penitenciar da’nu inteleg de ce umbla cu scobitoreain coltul guri si cu palaria …….cazuta pw ochi..

     • DPCT nu are pic de credibilitate in sisteem ..poate ca, ar fi timpul sa se cam RRETRAGA.. Nu putem lasa,,o gasca de PENALIsa faca schimbari si ce vor in tot ssistemul…

     • Daca nici Depeceteu nu mai face munca de spioni …hai s a fim seriosi. De acord, mai face si greseli, ca orice servici …poate, insa nu poate fi invinuita pt unele vreascur … si sa spui ca e cazul chiar sa se retraga…pppfffff:))))) peusa dedin dos si cu un sut in poponeata.. e ridicol

 2. Mi se pare normal sa primeasca o sansa si SPIONII INTELLIGENCE din prevenire. Ne-am pripit cand am tras concluzia ca sunt verzele corupte ale sistemului. E frustrant si pentru ei… Sa stii ca te-ai nascut olimpic si ca nu ai marcat un punct in viata ta pentru ca nu ti-a ridicat mingea la fileu nimeni niciodata! Acum e momentul vostru! E sansa vietii spioni intelligence !
  Nu o ratati!

 3. Ce bine,poate așa îi află pe toți cei care stau pe Face în timpul programului toată săptămâna și apoi vin sâmbăta și duminica să termine ce nu a facut de luni până vineri.

  • Afla si ei de pe net cum o duc VIPurile, gen Borcea&Co, ce director de penitenciare mai e prieten cu ciobanii etc. Sau cauta hotii pe site-uri matrimoniale si FB. O educatoare de la Rahova acum ceva timp a primit cerere de prietenie de la un detinut, ca unii sunt si prosti.

   • in unitati nu avem acces la facebook, asa ca ,nu se da acces la facebook nici la ei pentru ca numau cei de anp au decizie ptr facebook. Stie cineva daca se da accesul pentru toate ? Nu scriie in adresa.

   • scuze ca intervin dar mi se spare o stire SHOCK! Spyonii DPCT-agentia de spionaj a Administratiei Penitenciare, pana in prezent, NU A AVUT INTERNET??? SPYIONII au spionat “ca la bunica …la tara”???…..hahaha..

   • intreb..Sper sa nu primesc pe post de raspunsuri ura,,limbaj,trivial,etc, Cum poate sa spuna cineva ca DPCT functioneaza normal? Cum sa nu strige lumea dipa tine Bai DOBITOCULE!!! daca mentii artificial (si de ochii lumii chiar)”in functiune” un serviciu care prinde ( cei drept pe hartie, )interlopi ,corupti,infractori, fara cea mai banala sursa de inf.. internetul??? ,Va rog astept argumente nu injuraturi..

Leave a reply