Presa citeaza site-ul FSANP: “Toader, probleme cu DNA?!”

Presa citeaza site-ul FSANP: "Toader, probleme cu DNA?!"
Presa citeaza site-ul FSANP: "Toader, probleme cu DNA?!"

Jurnalistul Ovidiu Albu, de la cotidianul aktual24.ro, citeaza site-ul www.fsanp.ro, unde presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), Sorin Dumitrascu, anunta,in noiembrie 2017, ca Tudorel Toader ar avea „probleme cu DNA”, fiind implicat intr-o afacere din care a beneficiat sotia sa.

Potrivit jurnalistului, Informatia a trecut neobservata la acea vreme, insa acum, in contextul revocarii procurorului-sef al Directiei Nationale ANticoruptie (DNA), informatia furnizata de presedintele FSANP vine in atentia mass-mediei.

4 Comments

  1. Tudorele, stii ca esti penal cand nu aplici legea? Stii ca atunci cand te joci cu banii statului ajungi la puscarie? Stii ca in puscarie nu e bine chiar daca este conditii si de categ de vip? Stii ca angajatul din puscarie, care plimba hartia ,sta la caldurica si pe facebook ,e platit cat agentul de pe sectie care pazeste si vipul si isi toate borcanele in cap si injuraturi de la vip si de la altii hoti care o incalcat legea? Tudorele, stii ca esti in conflict cu legea??? Tudorele.. aplica legea!

  2. Cum sa nu ai probleme cu DNA cand nu respecti legea ? Colegii nostri dau in judecata ANP pentru recuperararea banilor de concediu de odihna pentru ca Ministerul Justitiei nu vrea sa aplice modificarile legislative. Injust! De ce nu aratam cu degetul spre vinovatii din Minsterul Justitiei si sa ne indreptam plangerile spre ei . Aloooo domnule Ministru Gargamel specialist in ccr , se aude? Uite asa apar problemele penale..” Si ministrii pot aavea dosare penale” asa a spus doamna viorica vasilica si cata dreptate are..

  3. Un ,,bsihiatru,, palestinian, posesor amator de diplomă mioritică, privind prestația gargamelului, ce pe 22 a cam tras în noi, a realizat că s-a instalat demența senilă, care l-a făcut să uite că în ale tinereții valuri ,,toarșu,, era PROCUROR MARE DE IAȘI (se poate pronunța legat și repede), adică tot un fel de corduță, dar nițel mai abuzivă, în cazul de față nițel fiind un supereufemism. ,,Parol monșer, mă-nebunesc după menuetul lui Pederaski, pardon după elevul lui Jaguarievici Vîșinski, om cu probitate morală recunoscută, din rasa ex-anepistului Berechet, zis Portbagaj, a vărului Predoiu și a superbului exemplar de broscoi chel și tembel,, cugetă adoratorul Profetului, cu dolari puțini (ca urmare a studiilor în capitala moldavă) și fără legături cu ardelenii, cu excepția unor…studente, aflate ,, pă,, treabă,, .
    Acest comentariu este un mini pamflet, orice asemănare cu personaje reale fiind din culpa exclusivă a acestora.

Comments are closed.