Proiect de Ordin privind conditiile acordarii asistentei medicale

Proiect de Ordin privind conditiile acordarii asistentei medicale
Proiect de Ordin privind conditiile acordarii asistentei medicale

Casa Asigurarilor de Sanatate a Pararii, Ordinii Publice, Securitatii Nationale si Autoritatii Judecatoresti (CASAOPSNAJ) trimite spe analiza si propuneri Proiectul de Ordin privind aprobarea Normelor proprii de aplicare in anul 2018 a HG pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Constractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale.

Dupa ce Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) va trimite propunerile, va avea loc o dezbatere, pe aceasta tema, cu reprezentantii structurilor din sistemul AOPSNAJ.

Proiectul de Ordin AICI.

7 Comments

 1. Sa faca ce proiect de ordin vor ei dar sa reglementeze odata pentru totdeauna problema asigurarii. E jenant sa merg la medic si sa figurez de fiecare data neasigurata sau mai rau… persoana aflata in detentie !

  • Dar sa nu ne limiteze acccesul la medicul de familie pe care il dorim. Nu trebuie acceptata impunerea unui medic de cadre angajat care sa fie toata ziua la sedinte, sa raspunda la adrese urgente si la in timpul ramas pentru consultatii sa aiba prioritate sefii.

  • Furnizorul de serv medicale in penitenciar va fi medicul de familie si face parte din structura de aparare?

   • Eu cred ca e mai bine cu medic de familie cadru angajat . Tie iti convine mai mult cu medicul familie din civilie , iii dai 50 de lei concediu medical, sanatos tun, o saptamana, si colegii tai muncesc de se spetesc si in locul tau. baftos!

 2. Buna seara. S-a mai facut ceva in legatura cu impozitarea decontarii medicamentelor la pensionari? Sau cu decontarea lentilelor la ochelari? ANP crede ca daca ne-am pensionat ne-a revenit vederea?

  • Da, s-a facut asa cum vi s-a raspuns aici, pana acum. Odata pensionati, nu mai intereseaza pe nimeni situatia dvs. Domnii lideri de sindicat cred ca iau ceva elixir pentru tinerete vesnica si nu cred ca vor ajunge in situatia dvs. ca sa ii intereseze

Comments are closed.