Proiect OUG plata orelor suplimentare

Proiect OUG plata orelor suplimentare
Proiect OUG plata orelor suplimentare

In urma demersurilor Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) de la finele anului 2017 (Vezi cazul Vaslui – decembrie 2017), Guvernul Romaniei, elaboreaza un proiect de Ordonanta de Urgenta care sa faca posibila plata orelor suplimentare din sistemul penitenciar.

”(2) Prin derogare de la prevederile alin. (1), in cazul in care compensarea prin ore libere platite nu este posibila in termenul legal, munca suplimentara efectuata peste durata normala a timpului de lucru de catre functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare va fi platita in luna urmatoare cu o majorare de 100% din salariul de functie, proportional cu numarul de ore suplimentare efectuate”.

Proiectul de OUG si nota de fundamentare.

Nota de fundamentare proiect OUG plata ore suplimentare by FS ANP on Scribd

Proiect OUG plata ore suplimentare by FS ANP on Scribd

9 Comments

  1. E adevarat zvonul ca se mareste varsta de pensionare de la 47 la 52 ani???de ce nu se spune nimic???ce se ”coace”???

  2. Speram ca si noi cei ce ne-am pensionat dupa acea ordonanta de guvern care nu a facut decit sa diminueze pensiile din brut in net sa ne putem recupera acele ore lucrate suplimentar sa ne fie platite. Mult succes in continuare.

  3. nu vreau sa fiu contra ,am acumulat si eu cam 200 ore suplimentare ,dar as vrea sa mi se dea liber ,sa le recuperez ,nu as vrea sa primesc 1000 lei pe ele si sa fac altele dupa. o sa existe posibilitatea sa optez ptr recuperarea lor ,nu bani ?

      • Domnule Presedinte, sunteti singurul care se zbate pentru angajatii din sistem. Va stimez ca faceti multe lucruri bune.

        • Ce PROSTII ! sint scrise in nota de fundamentare!! Cica Orele suplimentare sint CONDITIONATE de acordul functionarului si de sindicate! In formatul acesta nu se va aproba NICIODATA plata orelor suplimentare !!!!

Comments are closed.