Proiectul privind plata orelor suplimentare returnat la MFP

Proiectul privind plata orelor suplimentare returnat la MFP
Proiectul privind plata orelor suplimentare returnat la MFP

Proiectul de Hotarare de Guvern (HG) referitor la plata orelor suplimentare nerecuperate, efectuate de angajatii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala a fost returnat de catre Ministerul Finantelor Publice (MFP).

Demersul initiat de Guvernul Tudose, la sugestia Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), se pare ca a fost returnat catre Ministerul Finantelor Publice (MFP), deoarece nu exista bani pentru plata acestor ore.

6 Comments

  1. Sa nu mai lucrăm suplimentar, este bătaie de joc, să blocăm penitenciarele. Este sclavie curată. Colegii de la Vaslui dați startul protestelor. Sindicatele luați poziție şi organizați proteste. Până aici, să nu mai acceptăm munca neplătită

    • Care sindicate? Pai liderii sindicali merg sa pupe mana directorilor si sa le spuna cine i-a mai injurat, astia sa se bata ptr drepturile noastre? Ei au grija sa nu lipseasca nimic directorilor, sa le faca parte dupa fiecare chef, din ce ramane, Te trimit sambata la punct de lucru si te cearta ca primesti bani de la beneficiari, cica primesti foloase necuvenite. Dar cand plecati cu portbagajul plin de la beneficiari dlor directori si dir adj, asta asa la ce se vede, adica se face pe fata, daca nu cara aia, ca sunt domni, cara soferii sau secretarii, asta nu e tot infractiune? Sau voi aveti voie? Mergeti voi la pl sambata ca sunt afacerile voastre, iar eu stau cu familia, nu-mi trebuie nici ore suplimentare, nici banii vostri. Rusine sa va fie, sunteti mai hoti ca aia pe care ii pastoriti.

  2. Bine ca au bani pentru paraziții din parlament. Ma simt mai bine când știu ca “aleșii” nu duc grija zilei de mâine și se pot axa pe problemele importante pentru țară cum ar fi like-uri pe feisbuc.

  3. Dragi colegi. Pierderea despre care se vorbeste cu trecerea impozitelor in sarcina salariatului ESTE REALA (a se vedea simularea). Noi castigam ceva in plus doar datorita reducerii impozitului de la 16% la 10%. Daca peste 2-3 luni vor spune ca se revine la impozitul de 16%? Vom pierde sau nu bani?
    DE VERIFICAT PE FLUTURASE VENITUL NET DUPA SCADEREA CAS SI CASS.

Comments are closed.