Raspunsul MJ legat de neregulile de la Penitenciarul Giurgiu

Raspunsul MJ legat de neregulile de la Penitenciarul Giurgiu
Raspunsul MJ legat de neregulile de la Penitenciarul Giurgiu

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a sesizat, la finele anului 2017, Ministerul Justitiei (MJ) cu privire la neregulile de la Penitenciarul Giurgiu, condus in acel timp de Marius Fulga. MJ a solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) un punct de vedere si a intocmit un raspuns (AICI RASPUNSUL MINISTERULUI).

10 Comments

 1. Este interesant de aflat in ce luna a anului 2016 i s-a dus efectul sanctiunii disciplinare lui Fulga. Din ce stim noi, la data imputericirii din anul 2016 Fulga era sub efectul sanctiunii disciplinare pentru combinatii cu detinutii.
  Raspunde cineva pentru asta?

 2. De jnde corp de control la mj.? E Nimeni acolo, bate vantul. N-a zis ministru ca scoate podturile la concurs pentru profesionisti?

 3. la ministerul justitiei nu mai e nimeni.. era un expert cu un picior in pensie . TT ul asculta la patefon noutatile..

 4. Sunt curios si eu, ce face Fulga acum? Pe unde da cu sapa? Luati-l la ANP, sa va invete cum se fac manevrele….

  • Fulga? Are potential,il vom vedea peste jumatate de an director de directie de ce nu director general cu datele native pe care le are.

 5. Nemaipomenit raspuns! Sec, la obiect, nu s-au constatat nereguli in urma controlului efectuat, totul s-a desfasurat conform procedurii de concurs, Fulga e curat ca lacrima. Traiasca scumpa noastra patrie! Vedeti, dle presedinte, de-aia isi permit directorii de unitati sa faca ce vor ei, pentru ca stiu ca nu li se intampla nimic. Toata tara urla de aranjamentele de la concursuri, iar ei, cei din ministerul justitiei, constata ca nu s-au incalcat regulile. De ce sa ne mai miram? Nu vedeti ce e in tara cu DNA, unitatea de elita de la Ploiesti? Baietii trag tare, fac bani din tot ce se poate, sunt mana in mana, se scot si se ajuta unul pe altul, ANP-ul paste, Dobrica nu stiu ce rol are acolo si totul este ok. Traiasca Romania dodoloata!

  • Dna a facut vreodata ceva ptr penitenciare, ca ne zburda directorii spagari in cap. Si asa fac.ce.vor., cei de la.giurgiu, jilava si poarta alba se cred de neatins,.salarii.mari, triplate prin spagi, vile, viata buna

Comments are closed.