RTV|Aiureala cifrelor pensiilor si salariilor

RTV|Aiureala cifrelor pensiilor si salariilor
RTV|Aiureala cifrelor pensiilor si salariilor

Sambata seara, 03 februarie 2018, pe postul de televiziune Romania TV, s-au discutat cifre referitoare la pensiile si salariile angajatilor din Romania, unde au fost invitate sindicate si federatii din diferite sectoare de activitate din econome, printre care si Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP).

Pozitia FSANP a fost una clara: “mimarea consultarii” si “joaca cu cifrele” nu reprezinta o comunicare responsabila a guvernului si fac parte din strategia de ametire a publicului.

1 Comment

  1. Referitor la salarizarea fpss din ANP pe anul 2018 trebuie sa va spun ca din pacate totusi s-a pierdut la salarii daca e sa confruntam fluturasul estimativ primit si cel real desi pe cel estimativ, calculele (in cazul meu dar cred ca asa a fost pt toti) s-a facut la 18 zile lucratoare iar cel real e pt 20 de zile lucratoare. Diferenta intre cele doua (chiar daca compensam din pix diferenta la norma de hrana intre cele 2 luni + 96 lei, diferenta care a aparut deoarece pt februarie norma de hrana e mai redusa) e destul de insemnata cel real ramanand in minus cu aprox 80 lei (din nou, in cazul meu). Mai ciudat e ca nimeni, din cei specializati, nu stie sa imi explice de unde diferenta ?

Comments are closed.