Statutul juridic al Deciziei de zi pe unitate (DZU)

Statutul juridic al Deciziei de zi pe unitate (DZU)
Statutul juridic al Deciziei de zi pe unitate (DZU)

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a elaborat, prin Decizie de director general (Decizia nr. 346/01.02.2018 privind modalitatea de intocmire a Deciziei de zi pe unitate), statutul juridic al Deciziei de zi pe unitate (DZU).

Decizie ANP Intocmire DZU 2018 by FS ANP on Scribd

1 Comment

  1. punctul 6 este destul de neclar juridic! se refera la functie de executie sau la o functie vacanta de conducere? 2.ce se intelege prin ” structuri competente”‘?. 3. la punctul 6:” … invederea ocuparii functiei respective” Cum? prin concurs, prin procedura de schimbare din functie? prin imputernicire? daca este functie de conducere vacanta! o decizie facuta de amatori, asta este!
    si va mai spun ceva: In raspunsul MJ dat catre un sindicat nr. 13310/123//P/20.07.2016 SE PRECIZEAZA:” PUNCTL 14- AVIZAREA DE CATRE CONSILIERUL JURIDIC A DECIZIILOR DE ZI PE UNITATE EMISE DE CATRE DIRECTORUL PENITENCIARULUI B….CARE AU CAOBIECT MODIFICARI ALE RAPORTURILOR DE SERVICIU , IN VEDEREA ASIGURARII LEGALITATII SI TEMEINICIEI ACESTOR INSCRISURI. Daca doriti va pot trimite raspunsul MJ

Comments are closed.