Statutul politistului de penitenciare pe ultima suta de metri

Statutul politistului de penitenciare pe ultima suta de metri
Statutul politistului de penitenciare pe ultima suta de metri

Proiectul de lege privind Statutul politistului de penitenciare va fi finalizat maine (07 februarie 2018) de catre Ministerul Justitiei si va fi trimis in Parlament pentru a fi votat.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a inaintat Ministerului Justitiei propuneri de modificare a proiectului de Statut, deoarece, in opinia noastra acesta contine prevederi mult mai restrictive in ceea ce priveste avansarea in cariera a politistului de penitenciare, fata de actualul Statut (Legea nr. 293/2204 privind statutul functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare).

15 Comments

  1. cand pisica nui acasa soarecii joaca pe masa .. Iftinca e viu si traieste printre noi..

  2. A cata oara e trimis si retrimis???batem pasul pe loc,iar gardienii locali ne rad in nas-ei sunt politisti,noi suntem…fppssssss;o rusine de denumire!la salariu se pare ca vom pierde niste bani in urma promisiunilor desarte ale ministresei OV…pacat!…

  3. Nu e nevoie sa se opuna cineva, nu este in interesul nostru major, ca acest proiect sa nu plece catre alesii neamului. Nu e nevoie sa se bareze drumul acestei intiative legislative catre Parlament. Daca oamenii aia rai de la MJ nu vor sa ne asculte, comisiile de aparare din Senat (ca prima camera sesizata) ori CDep, ne vor invita, chiar, la discutii, cu propuneri motivate, acolo. Am impresia ca a inceput sa ne placa sa ne impuscam in picior, dupa care sa tipam ca am fost violati. Sariti!

Comments are closed.