Tudore Toader a cerut revocarea Codrutai Kovesi

Tudore Toader a cerut revocarea Codrutai Kovesi
Tudore Toader a cerut revocarea Codrutai Kovesi

Ieri seara 22.02.2018, Tudorel Toader s-a transformat din ministrul Justitiei in ministrul Borfasilor, cand a cerut, dupa aproximativ 80 de minute de rechizitoriu comunist (compilatie: Antena 3 si Romania TV), revocarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi.

Sefa DNA are si ea bilele ei negre, inclusiv implicare in vata politica. Nu de putine ori am vazut cum a luat apararea DNA Ploiesti cand trebuia sa faca contrariul, insa, in contextul actual, in care Romania este condusa de infractori, revocarea LCK inseamna renuntarea la statul de drept si intoarcerea in perioada dinaintea anilor 89, cand dinastia de Scornicesti (Nicolae si Ileana Ceausescu) conduceau republica.

Neputinciosi, asistam cum dinastia de Teleorman pune tentaculele coruptiei pe institutiile tarii.

8 Comments

  • Dragnea întrebat ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei, a răspuns: “Să nu se facă de râs”

   Si Tudorel chiar s-a facut de ras 🙂

 1. Doamna Pruna spune ca, ce bine citeste tudorel dupa dictare
  “Se zice prin targ ca maine va fi ziua K. K de la dna Kovesi. Eu zic ca suntem in anul K. K de la bietul K din Procesul lui Kafka. In anul K ni s-a declarat tuturor un razboi, pentru ca de pilda suntem din statul paralel. Whatever this is… Iar pacea e departe.

  Cat despre maine, cred va fi ziua cartitei. Ca in filmul cu acest nume in care personajul retraieste intruna aceeasi zi. Vom retrai maine ziua de dupa intoarcerea din Japonia, ziua neasumarii de raspundere, a niciunei decizii si fandarilor infasurate intr-o limba din care oamenii normali nu inteleg nimic. Nu ma voi uita la nicio conferinta. My 50 cents ca mi-as pierde timpul. Motive legale nu exista, iar restul e o pretiozitate pretins academica, fara continut.”
  asa o fi fost in ziua cartitei?

 2. Ce a facut.LCK cand in mandatul ei am vazut pe toate posturile de televiziune cum isi aranjeaza vipurile locuri de munca, camere, femei, carti cu continut stiintific lol. Vreo condamnare? Hotul liber, directorul bogat si in functie, coruptie peste tot. Kovesi face ce ii dicteaza stapanii si se cearta cu penalii cu care avea relatii nepotrivite. S o schimbe duca se !

  • Ioane, schimba reteaua.Telekomul la care te uiti tu prinde numai rtv si antenele. Mai sunt si alte canale. Incearca! Succes!

  • In care normalitate, a statului mafiot in care infractorii fac legi pentru ei? Sa ne intoarcem in tranzitia anilor `90 cand nimeni nu se atingea de marii corupti si toata tara era plantatia lor de sclavi?

Comments are closed.