Tudorel Toader ascuns institutional dupa fusta lu’ Aurora

Tudorel Toader ascuns institutional dupa fusta lu' Aurora
Tudorel Toader ascuns institutional dupa fusta lu' Aurora

Fostul procuror stalinisto-ceausist, Tudorel Toader, ajuns in prezent ministrul Borfasilor, si-a asumat la inceputul mandatului coordonarea directa a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), desi habar n-avea cum arata un penitenciar si cu ce se ocupa angajatii dintr-o unitate, insa acum a decis sa delege dialogul cu sindicatele catre un consilier personal care nu are nicio tangenta cu sistemul penitenciarRecent, ministrul borfasilor a delegat dialogul social cu organizatiile sindicale din sistemul penitenciar catre consiliera sa personala Aurora-Emanuela Gorbanescu, ceea ce ne duce cu gandul ca: 1) Tudorel Toader a capitulat in fata problemelor din sistemul penitenciar, ori 2) Tudorel Toader se ascunde institutional dupa fusta lu’ Aurora.

Cert e ca nici Aurora Institutionala si nici Tudorel Ministerel nu cunosc sistemul penitenciar si nici nu au solutii de rezolvare a PROBLEMELOR reale din penitenciare.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) i-a solicitat ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa-si asume personal gestionarea relatiilor cu organizatiile sindicale reprezentative din penitenciare, ci nu sa se ascunda dupa fusta lu’ Aurora Institutionala – consilier anonim scos din sertarele prafuite din sediul Ministerului Justitiei.

Angajatii din sistemul penitenciar au ajuns la capatul rabdarilor si nu mai pot tolera lipsa de implicare a ministrului in rezolvarea problemelor urgente din sistemul penitenciar:

 1. Conditii de munca pentreu personal
 2. Deficit de personal
 3. Plata orelor suplimentare 
 4. Salarizare/Pensionare
 5. Statut politist de penitenciare
 6. Ultraje
 7. Achizitionarea sistemelor tip body cam

6 Comments

 1. Poate ne spune doamna Aurora de ce nu a platit Tudorel Toader indemnizatia de concediu ptr functionarii publici cu statut special din ANP. Stie oare doamna Aurora ca domnul ministru raspunde penal pentru ce face?

 2. Fuge Toader, nu vrea sa dea ochii cu lumea.se ascunde.are de dat socoteala.daca i spui de ultraje ajungi la sporul de risc de la spor ajungi la cine ia, cine nu ia si de ce. de fapt ia toata lumea Stie Toader ca a platit tot angajatul anp gresit fara sa si arunce ochiul pe lege. Stie ca urmeaza DNA . Doar nu e fraier sa recunoasca ca a incalca legea. Fugi Toadere, fugi!

 3. Nu cred ca e rea intentie din partea domnului Toader ca nu a venit la intalnire. Cand ai probleme cu Dna-ul nu iti mai arde de plimbari si de comisii.. si mai ales sa auzi de problemele din penitenciare. Te cam ia cu frisoane..

 4. Nu e aproape nimeni perfect dar doamna pare perfecta.. Daca am sti si delegatia sindicatului am intelege si de ce ministrul a delegat-o pe doamna..

 5. În sfârșit, se vede Luminița de la capătul tunelului. Pe Luminița o mai cheamă și Aurora…Boreală (de aici și frigul polar ce o precede). Această tanti o va asasina pe cealaltă, pe Speranța!

 6. Dragul meu, nu arunca cu noroi ca o sa vina vremea cand si tu ai sa raspunzi. Nu uita, oare tu esti perfect?

Comments are closed.