Tudorel Toader chemat la raport de Viorica Dancila in cazul Kovesi

Tudorel Toader chemat la raport de Viorica Dancila in cazul Kovesi
Tudorel Toader chemat la raport de Viorica Dancila in cazul Kovesi

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, il cheama de urgenta pe ministrul Justitie, Tudorel Toader, in tara,  in contextul acuzatiilor formulate la adresa procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de ex-deputatul PSD Vlad Cosma si procurorul Mihaiela Iorga.

Plecat in Japonia sa revolutioneze Justitia in tara soarelui rasare, fostul procuror comunist, Tudorel Toader, nu stie daca e sa aleaga intre a veni de urgenta la Partid, sau de a-si onora calendarul promis japonezilor.

Cu siguranta, Tudorel Toader va alege ce e mai “onorabil” pentru domnia sa, tara poate sa mai astepte, deoarece mai are 3 ani de mandat sau… mandate (la cat de des schimba Dragnea guvernul).

Tudorel Toader a afirmat ca va veni in tara „cat poate de repede”. Sa speram ca a fost o gluma „cat poate de repede” asta, ca, la cat de repede se misca distinsul ministru, sigur va ajunge in Romania in anul 2028.

 

3 Comments

 1. Doamna Pruna fost ministru al Justitiei are o parere interesanta pe facebookul domniei sale, in legatura cu subiectul de mai sus

  “Ana are mere.
  Domnul ministru Tudorel Toader are un raport. Raportul are o concluzie. Nu va grabiti, nu e un silogism, nu stim daca T Toader are o concluzie. Stim insa ca epopeea vorbitului in cimilituri e gata.
  Si legea asa cum e acum are niste prevederi privind revocarea unui procuror sef. Propunerea de revocare se face in cazul in care procurorul sef:
  a) nu mai îndeplineste una dintre condițiile necesare pentru numirea în funcția de conducere;
  b) exercită necorespunzător atribuțiile manageriale privind organizarea eficientă, comportamentul și comunicarea, asumarea responsabilităților și aptitudinile manageriale;
  c) s-a aplicat una dintre sancțiunile disciplinare.
  Ana spune nu e a, nu e c. Tudorel Toader va juca la b. Imediat ce vine din Japonia de unde e somat sa se intoarca urgent. Nu era clar de ce a plecat acolo pentru o saptamana, dar umbla vorba prin targ ca s-ar fi intalnit cu ceva primari la o conferinta.
  Ohayou gozaimasu, domnule ministru, ca rasare soarele curand in Japonia si e 13…”

  # Eu spun asa

  Tudorel Toader are un raport.
  Ana are mere .Tudorel zice ca nu e a, nu e b, nu e c. Concluzia lui Tudorel. Ana nu are mere.

Leave a reply