Tudorel Toader interzis in Parlamentul European

Tudorel Toader interzis in Parlamentul European
Tudorel Toader interzis in Parlamentul European

Ieri, 07 februarie 2018, ministrul justitiei, Tudorel Toader, nu a fost lasat sa vorbeasca in plenul Parlamentului European, tocmai cand voia sa discute despre justitia din Romania.

Nici membrii partidului popular european nu au dorit nici sa discute cu ministrul justitiei din Romania. Este pentru prima data in istoria post-aderare cand un ministru roman nu este lasat sa vorbeasca in Parlamentul European.

Si-or fi dat si parlamentarii europeni seama ca ministrul Toader doar vorbeste si, in schimb, nu face nimic? E posibil. Viitorul ii va contrazice. Ministrul Toader va face ceva: legile justitiei in dezavantajul cetatenilor.

8 Comments

  1. De ce nu merge Domnul Liviu DRAGNEA la Parlamentul European sa explice ce doreste sa faca cu legile justitiei in Romania? Practic, Domnul Toader este numit de Domnul TARICEANU sa le execute dorintele, sa le modifice legislatia si sa subordoneze justitia celor doua persoane care conduc Parlamentul Romaniei si, bineinteles, Guvernul Romaniei (ca doar nu va zice ceva Doamna prim ministru – dansa este un robotel care trebuie sa mimeze ca este in fruntea guvernului, dar toate actiunile guvernului sunt conduse de Domnul Liviu DRAGNEA). Chiar ne crede atat de prosti?

  2. Ce să spună? Povestea sinonimului? Teoria că *ceea ce poți face astăzi (azi/ în ziua prezenta), nu lăsa pe maine (a doua zi/ ziua următoare/ ziua care va veni), lasă pe poimâine (peste 2 zile,/ peste 48 de ore / peste două mici dejunuri) ca poate nu va mai trebui (nu va mai fi necesar/ este deja desuetă/ declarata neconstituțională / retrasa ca OUG 13 / buletinul meteo nefavorabil pe următoarele 3 zile / și procesul etapei)

  3. Au venit fluturașii! Nu au scăzut salariile, au crescut puțin. Rămân celelalte probleme…

  4. Ce ciudat, aici cand toata lumea iil asteapta sa deschida gura tace malc, in deplasare il apuca vorbaria si….. i se pune pumnul in gura..

Comments are closed.