Un agent a fost arestat ca si-a sechestrat bunicul orb in portbagajul masinii

Un agent a fost arestat ca si-a sechestrat bunicul orb in portbagajul masinii
Un agent a fost arestat ca si-a sechestrat bunicul orb in portbagajul masinii

Nu departe de scanalul orchestrat de la Penitenciarul Spital Rahova, a aparut, ieri (09 februarie 2018), in mass-media, un nou caz care aduce atingere imaginii sistem penitenciar: Un agent a fost arestat ca si-a sechestrat bunicul orb in portbagajul masinii.

Un agent de la Penitenciarul Poarta Alba a fost trimis acasa de catre superioarii ierarhici deoarece avea un comportament necorespunzator si nu putea indeplini in bune conditii atributiile de serviciu. Ajuns acasa, din motive inca nestiute, si-a sechestrart bunicul orb in portbagajul masinii. A fost retinut de politisti pentru anchetarea cazului.

 

16 Comments

 1. Am fost coleg cu băiatul, coleg la SNPAP Tg Ocna . Era un băiat de nota 10, nu consuma alcool, nu făcea scandal, un băiat silitor și ok din toate punctele de vedere.

  • @ Titi: nu contesta nimeni calitatile colegului tau dar repet: mederia asta cere caractere tari, caractere care rezista la tensiuni repetate.Probabil a avut un ”declick” care l-a facut sa-si piarda mintea!Sincer: nu cred ca era facut pentru meseria asta, mai ales pentru cea din SASS.Vremurile ne sunt potrivnice iar daca echipa nu este cladita din oameni cu n caracter puternic atunci totul se destrama.Este de ajuns ca unul s-o ia razna si imediat ceilalti din echipa sunt pusi in primejdie.Nu vreau sa ma pun in locul lui, probabil si-a dat seama de nebunia comisa, nu vreau sa-l pun si eu la zid.Suntem o echipa si trebuie sa ne sustinem dar nu cu nebunii din care nu mai putem sa iesim.Intelegeti, meseria asta este al dracu de grea, trebuie sa fi consecvent in respectarea legii iar spiritul de echipa nu trebuie sa lipseasca!Nu avem nevoie de ”justitiari”, de ”lupi” singuratici!!!Imi pare tare rau ca suntem -1 si am ramas descoperiti.Spiritul se cladeste din greutati!Va salut si sper ca totul sa fie reparabil (atat cat se mai poate).Viata-i tare frumaosa si trebuie traita indiferent de greutati! Respect!

 2. DaaaDaaaaa, fix d.aia l.a bagat pe tac.su mare în portbagaj pt k punea Gorovei presiune pe el pt a deveni un profesionist. Omu era un dilău. Ce arafi putut face Gorovei la faza asta?

  • Ptr. Dumitrascu
   Știam de prietenia dumneavoastră, doream sa semnalez ca el a fost o victima a unora și nu a învățat nimic.
   Am fost acolo și știu foarte bine ce s-a întâmplat.
   Ptr SASS
   Evaluările o sa fie pe bune când o sa fim evaluați de alt șef de detașament.
   Cei care au luat note mari sunt proteja ți de șeful. …Noi ceilalți o sa plecam cu toții sa le facem jocul.
   Sindicatul apară drepturile și interesele membrilor…..O frumoasa poveste.

 3. Nu a fost trimis acasă, a plecat el și au pus în aplicare un raport de concediu când au auzit ce a făcut. Se poate verifica, pe raportul de concediu este modificata data la care a solicitat concediu.

   • Domnule Dumitrascu una este sa pleci acasă datorita presiunii din proprie inițiativă și alta este sa afirmi ca tu lai trimis acasă.
    Ok dacă dumneavoastră considerați ca șefii nu au avut o influenta asupra comportamentului acestui agent , ancheta de la parchet va lămuri acest aspect.
    Dar părerea mea este ca nu sunteți la fel de tranșant ca în alte cazuri, ca știți foarte bine ce s-a întâmplat dar fără sa fiu rau în afirmații acoperiți niște capete care nu dau doi bani pe oamenii din jur.

    • @P.A.: ce treaba are Orlando cu pisicul asta? Ne-a făcut de ras! Din profesioniști am ajuns “dilai”. Sunt la grupa de 13 ani și pot spune ca am colaborat mereu exemplar cu Orlando! Intradevar, omul vrea profesioniști și pune accent pe pregătirea fizico-tactica dar de aici și pana la a spune ca a fost vina lui Orlando, este cale lunga! Vrei să-ți spun ceva: unii dintre noi am vrea sa avem șefi care sa ne pregătească pentru a ne salva propriile vieți! Bravo Orlando, continua cu pregătirea pentru a face din băieți, niște barbati! Vreți sa scăpați cu viata din incidente? Scăpați de egoism, alcătuiți o echipa și pregătiți-vă temeinic! Avem o meserie al naibi de grea iar astăzi a devenit din ce în ce mai riscanta. Mai bine să-l înjurați pe Orlando ca va chinuie la antrenamente acum, sigur o să-i mulțumiți mai târziu! La Grupa nu au ce cauta fetele mai ales cele cu probleme psihice! Fiți tari și fruntea sus! Fiți niște profesioniști, ce dracu! Va salut cu respect! SASS

   • Interesati va de la agenții de la grupa la ce presiuni și la ce batjocora era supus din partea șefului. Ori nu aveți toate informațiile ori încercați sa mă faceți sa cred ca ăsta este un climat corespunzător de munca.

    • Băi mai du te te rog (editat admin) auzi tu, din cauza lui orlando…păi știți mă ce calificative avea mă ene ăsta? Ancheta, dacă va fi făcută pe bune, va clarifica.

   • Si sa va răspund la întrebare ce a făcut șeful. A făcut pe el știind ca a contribuit la nenorocirea acestui băiat.

    • @P.Alba: am impresia ca nici tu nu esti departe de ”gangsterul” ala!Insisti in prostie in loc sa intelegi explicatii logice.Pai, Orlando l-a pus sa faca mizeria asta care ne-a dat inapoi 50 de ani?Unde va credeti?In ”Cosa Nostra”?Auzi: l-a bagat pe tataisu in porbagaj iar Orlando este vinovatul!Pfff!Te rog, nu mai scrie nimic!Las-o asa cum a picat si asa ne-am facut de rahat de nici nu mai putem sa iesim in lume!Ai ceva de spus, ai observai ilegalitati?Te rog spune-o cu nume si prenume sefilor tai, nu sub un ”nickname”!

 4. Domnule Dumitrascu verificați și în ce context a avut loc incidentul.
  Miercuri la presiunea șefului și a dat demisia, presiune la care sunt supuși majoritatea membrilor SASS de la Poarta Alba, omul conform legii a revenit asupra demisiei și din răzbunare a fost planificat în serviciu vineri cu toate ca fusese și miercuri la 24 de ore.
  VERIFICAȚI INCIDENTUL PENTRU CA CONDUCEREA UNITĂȚII ASCUNDE ADEVĂRUL.
  SESIZAȚI PARCHETUL ȘI O SA VA CRUCIȚI.

Leave a reply