FSANP solicita o procedura formalizata pentru mutarea angajatilor din penitenciare

FSANP solicita o procedura formalizata pentru mutarea angajatilor din penitenciare
FSANP solicita o procedura formalizata pentru mutarea angajatilor din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) solicita Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) elaborarea unei proceduri formalizate care sa reglementeze pasii procesului de mutare al angajatilor din penitenciare, in conformitate cu OSGG nr. 400/2015.

13 Comments

 1. Alooo! Nu ne aude nimeni? A trecut o luna de cand trebuia sa primim un raspuns, ce naiba se asteapta? Topirea zapezii? Vai de capu vostru de incompetenti!

 2. Cat mai dureaza amaratele alea de schimbari de state? Bine zice de DNA, ar trebui sa ne strangem mai multi, sa fie mai multe plangeri la DNA…vrem transparenta la mutari, ca ne-am saturat de atata coruptie si falsitate.

 3. Cat se mai amana? Ce se asteapta? Nu si-a pus cerere de mutare cine trebuia si de-aia se tot amana? Bai, coruptilor, faceti odata sedinta, nu va mai eschivati!

 4. Ca și o ultimă șansă, dacă nici de data asta nu o să fiu mutat, deși este la al 6-lea raport(sunt promotie 2016) personal voi face un drum până la DNA, pentru că mi se pare o formă de corupție ce se intâmplă la Anp.de ce unii se mută după câteva luni plecați și alții stau de 2-3 ani și nu se aprobă? Varianta cu DNA este o formă legală si pertinentă că altfel nu cred că se va rezolva.

 5. La o procedura noua pentru schimbare din functie, a angajatilor ” incomozi”, nu s-a gandit anepe? Ma gandesc ca cea existenta ar trebui imbunatatita pentru ca prevede numai la cererea angajatului.. Pentru angajator nimic? De exemplu schimbarea din functie cu forta.. E doar o idee.. O zi buna!

  • Exista in lege o prevedere de mutare, nu chiar cu forta( sper nu te referi la cea fizica???) De fapt e o chestiune de alegere.Legiuitorul a prevzut forma asta de mutare prin reorganizare !

 6. Se putea tine ședința inainte de a fi modificate ștatele.Dar cu asemenea incompetenți nu se poate face ceva logic, normal și de o buna calitate.Măcar să ne mutați și pe noi care mai suntem plecați, nu vă mai bateți joc! Cum a spus si colegul in comentariul anterior, ‘nu mai mutați pe relații și pile’ .

  • … o prevedere de lege care nu e activata… de ce? Prin aplicarea ei nu am mai avea discutii legate de mutari suspiciuni de trucaje, fiecare angajat ar putea opta sa mearga unde vrea : aproape/departe de casa, prietena şi altele

 7. Sesiunea II ca sesiunea II.Am inteles ca e suspendata.Dar cu sesiunea I ce se aude?Cand are loc sedinta de mutari?

 8. Dobrica Marian, Cel mai Cel om din sistemul penitenciar, cred ca are probleme grave…stam de 2 ani plecati prin tara si el aproba cereri numai pe pile si relatii.a facut incadrari directe, a adus elevii din promotia trecuta acasa, a dat pozitiv la cei care s-au incadrat direct de 2-3 luni si pe noi cu 1 an scoala si aproape 2 ani prin tara(3 ani plecati de acasa) ne tine ca pe milogi…PS. Vrei oameni de calitate, sa isi faca treaba regulamentar, sa aiba respect si tu, ‘Marean’ , ce ne oferi?

 9. Deci sa înțelegem ca nu se mai respecta acele date din calendarul de mutări referitor la sesiunea 2 ? Si noi cum aflam când sunt afișate locuri pentru mutare in alte unități și unde ….ca doar nu mergem sa facem coada in fata avizierele pe la alte unități…domnule Dorobanțu câteva clarificări se poate ? Ca de obicei adresele Anp sunt pline de neintelesuri

Comments are closed.