Guvernantii anunta investitii in penitenciare. Sa-i credem?!

Guvernantii anunta investitii in penitenciare. Sa-i credem?!
Guvernantii anunta investitii in penitenciare. Sa-i credem?!

Mai jos aveti un filmulet cu promisiunile si realizarile Guvernului in ultimii 2 ani in materie de penitenciare. Spectaculos e ca avem bune intentii doar la nivel declarativ si pentru a impresiona societatea civila, in rest…

Filmuletul spune totul:

Todorel Toader (TT) sta bine la capitolul “Vorbe-n vant”. Ia uitati ce spune el pe pagina de Facebook! Pe internet, TT face de toate.

Guvernul Romaniei, unda verde pentru:
1. constructie penitenciar Berceni, jud. Prahova;
2. constructie penitenciar Unguriu, jud. Buzau;
3. reabilitare centru de recuperare Rodbav, jud. Brasov;
4. infiintarea si operationalizarea functionarii „Institutului National de Administratie Penitenciara si Probatiune” / INAPP, Bucuresti.
Aprobarea Memorandumului referitor la Acordul de principiu privind contractarea unui imprumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, in valoare de pana la 223 milioane euro, in vederea sprijinirii proiectului “Investitii in infrastructura penitenciarelor”

Sursa: Ministerul Justitiei

 

7 Comments

  1. Ce mai face doamna cu motocoasa primită cadou de la dl Borcea.. . A mai schimbat uleiul la ea…sau tb sponsorizat uleiul tot de dl Borcea?

  2. Eu zic ca TT-ul le va face . Are nevoie doar de SPRIJIN. Singur nu le va putea gestiona.

  3. Păi degeaba ia 57000 pe lună? Mai bine îi dădeau 7000 (oricum e enorm pentru o nulitate), iar din diferență în câteva luni luau un autobuz la Poarta Albă, să nu mai mergem cu duba, că autobuzul primit de pomană (citește sponsorizare) trebuia casat demult, iar managerii ăia îmbogățiți de VIP-uri nu au fost capabili să achiziționeze unul în ultimii 25 de ani, au primit diverse rable de pomană…

Comments are closed.