In sfarsit, avem concurs pe sef birou resurse umane!

In sfarsit, avem concurs pe sef birou resurse umane!
In sfarsit, avem concurs pe sef birou resurse umane!

Dupa lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat! Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a scos la concurs posturile vacante de sef birou resurse umane din unitatile subordonate si culmea, se tine si concursul. Te iau si emotiile cand vezi planificarea! Si stiti de ce? Pentru ca ani buni n-am mai vazut un concurs in zona sefilor resurselor umane. 

Planificare concurs sef birou resurse umane unitati penitenciare

 

29 Comments

 1. Auzi, unule, cine ce-a zis despre Chis? Am afirmat ca ar fi prietenul nostru. In sensul ca am avut niste jocuri pe informatii, din care Chis a iesit, la un moment dat. Sa nu spui, unule, ca tu nu esti expert in informatii. Sau ca nu ai fost coleg cu cel putin 5 fosti angajati ai Securitatii. Plus sotia lui. Ce zici, unule?

 2. La Jilava conditia de baza sa treci examenul de sef birou resurse umane ar fi sa fii cel mai corupt si praf profesional sau macar sa ai apartinatori cu adn pur sange de infractor.. Sa vedem cine indeplineste conditia de baza? Manastire intr-un picior ghici ciuperca cine-i adnistul?? Anp,nu Adn, se pune in genunchi si multumeste infractorului 🙂

 3. Dupa premiile Oscar vine si Gala premiilor ANP imparteala mioritica pentru neveste de moluste “intelligence ” linge clanta de puscarie. Datorii grele pe Anp! Obligatii onorate in stil mafiot pe repede inainte. Graba mare.. zor!
  Candidati multi, unii foarte buni si merituosi, fara nicio sansa.

  Biletul castigator se afla , ati ghicit, la.. o varza!!

  Votati ANP!

  • Mam uit pe listele cu candidati poate explica cineva cum e posibil ca un angajat care ocupa functia de sef birou resurrse umane nu trece de selectia dosarelor ?? Angajatul expert in mutari de ANGAJATI cu brese de caracter si stapan pe procedurile ascunse de mutare ale anepe nu a trecut examenul psihologic?!. Sa aiba legatura cu angajatii mutati prin procedura “nu se vede” , descoperita de ochiul vigilent al psihologilor? Nu stim pentru ca evaluarea psihologica este confident.

   • ha, ha, ha….poate nici macar nu a ajuns la psihologic…

 4. As vrea să mă lămurească și pe mine autorul acestui articol cum sta treabă cu ” luptele seculare care au durat 30 de ani ” . :))))
  Domnule Dorobanțu, ” secular” provine de la substantivul ” secol ” , lupte care au durat un secol sau chiar mai multe secole.
  1 secol = 100 de ani.
  Deci cate cate secole au 30 de ani ?:))))

  • Daca taceai, filosof ramaneai…

   Ai auzit de I.L. Caragiale?

   Se pare ca nu.

   Apropo, nu e o strada.

   Mai vrem sa ne numim “politisti de penitenciare” si ne simtim jigniti cand ne eticheteaza mass-media “gardieni” si noi incercam sa parem inteligenti in replici pe la articole, fara sa avem un minim bagaj de cunostinte!

  • Ori este blocat, exista vreun proces in derulare, ceva, ori nu ati avut membri ai Securitatii angajati 🙂

  • Concurs de ocupare din sursă internă a 16 posturi de șef birou (resurse umane și formare profesională) din unitățile penitenciare – 25.07.2017- ăsta e concursul care este acum în derulare, ori la data respectivă încă mai era în activitate domnul Țiplea, deci, nu avea cum să fie scos postul la concurs. În altă ordine de idei, pentru a fi “trecut pe listă”, dacă ar fi fost vacant la data respectivă, ar fi trebuit să fie funcție de șef birou, dar cred că ar trebui să știi că la Vaslui, când încă mai erai în activitate și mare lider, funcția de șef birou resurse umane a fost desființată, transformată în funcție de execuție, domnul Dorel Țiplea fiind acum în stadiul de apel cu procesul intentat administrației din acest motiv. Deci, nu suntem “pe listă”…..

  • Sigur este pastrat pentru “cineva”.. In semn de recunostinta pentru “serviciile” aduse ANP! In schimbul capetelor servite pe tava 🙂 Bravo ANP ! Le faci pe fata nici macar nu te mai ascunzi.. te mai dai si de gol si” il ” scoti in fata pe “cineva” ca sa “il”vada toata lumea cat e de “(edit.admin)”

   • Uscătura, tot uscătură rămâne.. e greu de înțeles… explicăm ca la grădiniță în cazul ăsta: dacă la data demarării concursului, respectiv 27.07.2017, funcția era ocupată, cum putea fi scoasă la concurs, istețule????

    • Uscatura incurca lucrurile din cauza la PANICA!! Asa patesti cand faci numai rele.. Vine ziua plătii!!

  • vasluiul nu e trecut pe prima lista .. se fac loc la uscaturi pe listele care se fac in mare graba!!!

 5. Domnule Dumitrașcu , cum rămâne cu mutările? Se mai tine sesiunea 1? Exista șanse sa se discute luna aceasta ?

 6. aveti o problema grava cu cele doua sisteme de operare pe calculator cerute la examen: in primul rand se cere limba engleza si in al doilea rand cele doua sisteme de operare nu sunt licentiate in penitenciare!

  • proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului (se va desfăşura
   conform Metodologiei aprobate prin Decizia directorului general al Administraţiei
   Naţionale a Penitenciarelor nr. 627 din 30 decembrie 2010 – Anexa 11, nivel I );

 7. Exista explicatii si explicatii. Noi, stiti dvs., avem o explicatie aparte. Ultimul securist, membru al Securitatii ceausiste, se pare ca a fost pensionat prin toamna. Desigur, conform Statutului nostru, el s-ar fi facut partas la fals in declaratii, uz de fals etc., dar nu ar fi putut face parte din tagma noastra fara obladuirea DMRU. De fapt, cat de curand, odata cu desigilarea compartimentului arhivei SIPA, se vor gasi si cartile lor de munca, ale securistilor “ingaduiti”. , Normal ca avem deja o lista de multe nume de securisti notorii care s-au pensionat din ANP, dupa Revolutie. Asta in caz ca le vin idei celor responsabili, inca lucratori ai DMRU, si ne vor cere dovada. Era nevoie de imputerniciti pe R.U. care sa cunoasca problema, dar sa nu sufle niciun cuvant. Acum dau bir cu fugitii. Iar noi asteptam ca acest cap al rautatilor sa plece de unde a venit, acum ca la Gherla a poposit si fostul presedinte de CJ Cluj, Horia, dar si prietenul sau, milionarul, prins prin Italia si repatriat.

  • Ne scuzati revenirea. Promitem sa ne vedem de treaba in continuarea acestui subiect. Lehamitea e prea mare. Dar, se pare, ca nu se respecta OMJ, metodologie de concurs. Cum sa se tina concursul la Penitenciarul Rahova iar sef de comisie sa fie prietenul nostru, Chis? Nu apare asa ceva in metodologie. Ar fi o premiera in istoria ANP. Pai, Rahova nu a scos la concurs post la RU. (De altfel, mai exista posturi nescoase la concurs, nicio problema.). Hai, sa auzim de bine, desi nu cred ca ne mai facem bine. Ca fapt divers. Giovani se preda la Slobozia, pentru ca acolo “l-a prins” sentinta, iar dupa doua saptamani cere eliberare conditionata. La Slobozia.

   • Va este frica de Chis ca e corect si vine sa va asculte cu legile pe masa? Daaa? E mai bine si corect sa faca parte din comisii de examen neamuri de mafioti si pilosi? Nepotii de mama/tata/var ” buni la toate” datori pe vecie, aterizati din foisoare direct in comisiile de examen si marionete pline de “educatie” vandute pe doi lei, folositi toti pentru treburile murdare ale Anp si pentru onorarea comenzilor date de sefii cei mai din varful ANP?

    • Sa ne aducem aminte de niste achiziții din vremea domniei sale?Ceva cu volan și roti?

   • Antim spui de Chis? dar cand GELU DANUT DINCA a fost presedinte de comisie la Craiova iar TOPALA EMILIA a fost candidata ce mai spui?

Comments are closed.