Mai exista comisie mixta de dialog?

Mai exista comisie mixta de dialog?
Mai exista comisie mixta de dialog?

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat Ministerului Justitiei (MJ) sa convoace de urgenta comisia mixta de dialog social. Deoarece, la MJ nu se stie daca mai este de actualitate componenta comisiei mixte, Tudorel Toader a trimis Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) sa verifice daca numele mai corespund realitatii. Evident, ca NU!

Culmea! Ia comisia de unde nu e! Reprezentantii ANP din comisia mixta de dialog social nu mai lucreaza in aparatul central. Si, iata cum mai trage Tudorel Toader de timp! Pana se misca ANP, pana se misca MJ trece luna martie si problemele noastre tot in aer raman, insa noi il tragem mereu de maneca pe dmn’ ministru. Asta este rolul FSANP.

Solicitare MJ catre ANP de actualizare componenta comisie mixta de dialog social

3 Comments

  1. Avem comisie nu avem comisie. Cand avem, cand nu avem . Domnul ministru convoaca comisia de dialog din ANP! Mai bine si-ar trece ministru subalternii printr-un casting sa aleaga mai intai un OM care sa ajunga la intalnirea cu Comisia mixta!!! Complicat, nu imposibil. SUcces domnule ministru. Cam de aici ar trebui sa incepeti!!!

Comments are closed.