Plimbari de week-end, tandem politie – penitenciare

Plimbari de week-end, tandem politie - penitenciare
Plimbari de week-end, tandem politie - penitenciare

Azi, pe la 09.00 ne-am ingrijit de sanatatea noastra facand o plimbare prin zona Sala Palatului – Bucuresti. Impreuna cu ceva colegi de la Penitenciarul Giurgiu si de la Sindicatul Politistilor am reusit sa dam chiar 3 ture, talonati frecvent de jandarmi si politisti locali, cata frunza cata iarba. Mai tarziu am aflat de la presa curioasa ce-i cu noi ca se intampla in zona al nu-s catelea congres al partidului condus de mustaciosu’ ala cu pete pe cazier.

In concluzie mens sana in corpore sano, ca sa nu zica dl Voicu – vicepresedintele nostru care tocmai se ocupa de campionatul de fotbal al FSANP ca unii fac sport, altii mai putin. Rugam deci, pe aceasta cale, ca cele 3 ture din jurul Palatului Parlamantului sa fie incluse in calendarul competitiilor sportive cu un titlu potrivit evenimentului pe care-l marcam intamplator azi. Luni 12 martie la ora 12 ne ducem la Guvern, de data asta intr-o formatie largita si pregatiti pentru o discutie serioasa cu doamna prim-ministru Dancila.

In ceea ce-i priveste pe cei care s-ar gandi ca nu intamplator ne-am facut plimbarea exact pe la locul de mega-congres pesedeu, ii asigur pe aceasta cale ca nici noi nu credem in coincidente si ca daca am avea un plan in care sa punem presiune publica pe Guvernul asta care ne taie salarii si pensii si ne umileste, n-am exclude nici astfel de actiuni. Tocmai d-aia pe 24 martie suntem la miting alaturi de colegii politisti. Nu de alta, dar sedentarismul sindical face rau membrilor.

4 Comments

  1. Ar fi necesară cate o plimbare in fiecare lună, eventual cu un numar mai mare da plimbareti, doar asa, să nu uite că existăm…

  2. Avand in vedere actiunea comuna cu politia romana, sper ca aveti in vedere si faptul ca exista un proiect al psd prin care politistii si militarii vor primi bani de rata pentru casa. Evident ca noi, de la penitenciare suntem iar “uitati”… avem incredere in reprezentantii sindicali ca ne vor reprezenta din nou interesul, asa cum ne.ati obisnuit.

Comments are closed.