Tudorel Toader castiga 57.000 lei lunar

Tudorel Toader castiga 57.000 lei lunar
Tudorel Toader castiga 57.000 lei lunar

Presa l-a cautat pe Tudorel al nostru la declaratia de avere si-a facut si calculul. Ministrul Justitiei castiga din diverse pensii, salarii si alte mizilicuri cate 57.000 de lei lunar. Lei dintr-astia noi si grei. Ceea ce explica si atitudinea personajului fata de munca dar si fata de semeni. Pai cum sa inteleaga dansul cum sta treaba cu astia care au salariul de baza cu un pic peste  salariul minim pe economie, la care se adauga sporuri si norme de hrana si echipare?! S-asta doar un alt baron pesedist. AICI mai multe detalii.

9 Comments

 1. D-le Sorin Dumitrașcu ,
  am înțeles că la poliție este un proiect de lege, in care se prevede, dacă se aprobă, in Parlament , ca compensatia chiriei să poată fi folosită pentru a putea plăti rata la bancă, în condițiile în care îți cumperi un imobil …. pe perioada contractarii creditului !
  Suntem bănuiesc și noi , penitenciarele, cuprinsi in proiectul de lege ?

  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3775546

 2. D le Dumitrascu observ multe articole f bune ale caror autor sunteti insa unele lasa de dorit…CV ul ministrului este impresionant si nu poate fi comparat in veci cu al Monica i Macovei sau Raluca Pruna iar faptul ca il faceti baron PSD pe ministru e can can deja…

  • Da. Avem de-a face in ultima perioada cu tot felul de CV-uri impunatoare in spatela carora observam oameni mici. Dar articolul nu era despre CV era despre veniturile obscene pe care le are cineva care a lucrat la stat toata viata. 57.000 pe luna. Altfel, buna incercarea de a deturna discutia.

   • Nu va contrazic ca a lucrat la stat si ca veniturile sunt f mari dar eu cred ca sunt obtinute legal nu ca un “baron”…astea sunt legile astea sunt salariile in magistratura si la Curtea Constitutionala…stiu ca aveti un spirit de observatie f bun dar ce ziceti de Dna Livia Stanciu care are de 4 ori venituri mai mari ca dl Toader….Sunt ofiter in rezerva si nu l cunosc pe dl TT dar parerea mea este ca e un profesionist asa cum dvs sunteti un lider sindical ff bun…Va doresc multa sanatate si mult succes in lupta sindicala.

 3. Păi să nu-l calci pe trecerea de pietoni împreună cu (editat admin), care cică avem salarii nesimțite și pensii speciale. NOI! E drept însă că noi nu ne pupăm cu hoții, doar nu ne cheamă nici Dincă, nici Giulliano!

Comments are closed.