Ultraj la Penitenciarul Bucuresti-Rahova

Ultraj la Penitenciarul Spital Rahova
Ultraj la Penitenciarul Spital Rahova

In data de 27.02.2018, in jurul orei 15:45, la Penitenciarul Bucuresti-Rahova, pe holul sectiei E5, un detinut clasificat in regim inchis a adus injurii si amenintari agentului supraveghetor, fiind nemultumit de faptul ca nu a fost introdus in camera de detinere imediat dupa sosirea de la punctul de lucru „Bloc Alimentar”.

Ulterior, dupa ce detinutul a fost introdus in camera de detinere, fratele acestuia, cazat la aceeasi camera, a adoptat aceeasi atitudine necorespunzatoare, a adus injurii,  amenintari si a incercat sa loveasca agentul supraveghetor, prin gratia camerei. Incidentul a fost filmat cu camera video din dotarea agentului supraveghetor si cu ajutorul sistemului integrat de monitorizare video.

Celor doi detinuti le-au fost intocmite rapoarte de incident. A fost  Sectia 19 Politie.

8 Comments

 1. pey vine ca agentu de la penitenciar munceste si pentru ala de la spital.. sau nu. Medicalul corupt din sistem cu salariu mare “munceste” ca s-aduca detinutu sanatos la spital ca sa poata agentu de pe sectie si pers de spital sa ia leafa mare si sa reziste spitalu ca sa nu l desfinnteze pe motiv de numar de hoti. sau mai pe inteles, spitalu nu are “treaba” da’ isi face.

  • Tendentios comentul!, Supraveghetorul de la penitenciar de ce nub se muta la spital pentru sal mai mare! Aruncati nu mai cu noroi..

   • .. cu noroi aruncă anp in noi.. la spital te mută numai de eşti vreun neam de şef.. slugoi.. sau ca recompensă de obediență… nu ajunge orişicine la spital.. Prin concurs nici atât.. eşti mâncat de la început.

    • Prin concurs ajungi si la spital! a vezi ultimul concurs de asistenta de la tg oocna cum s-a desfasurat?. Miza cea mare Leutul.. subiecte in afara de bibliografie vreo cinci, contestatia candidatului de pe locul 2 “rezolvata” in cinci saptamani!!!
     Final de concluzie : Pe spital ajunge numai cine trebuie!!
     Comisii spagare “legal constituite” formate de valeteii de casa.Merg toti pe burta. Directoru de la spital nici usturoi n-a mancat, nuci gura nu-i pute.. Stie da se face ca doarme Directorul de la contestatii vandut cu totu la jiji si la tot neamu.. hmm dator vandut. Traiasca famiglia de la tg ocna! Manc-at-a-s gurita t-a!

  • Frimos ar fi ca numai agentul de unitate peniteniara sa pleace cu sporul de risc inbuzunar. Supraveghetorul de spital ramane cu spor de infectii contagiose.La spitalele de judet sin retea MS asistentele nu iau spor de risc si nici paznicii de la intrare care pazesc spitalul sa nu intri in afara orelor de vizita pentru bolnav.

  • Vorbeste lumea prin tg ca Directorul de la contestatii e “Datornic” la Anp.. cum vrei sa-si scoata omul Onoarea si mai ales CINSTEA …nepatata? Prin prestatii jalnice pline de coruptie.. In slujba ANP. Până căând???

 2. are salariu mai mare ca sa mori mai repede de ciuda si sa vina si alti baieti tineri in sistem ca toti trebuie sa muncim.Sindromul MITOCANILOR din sistem -de ce,cum ,unde -celalat.ziceti mersi ca luati un salar pentru care nu aveti nici o aptitudine,nu va mai uitati la colegi cat castiga ,de ce ,si asa sunteti lasi din nastere,cu clanurile interlope sunteti picolite,usor coruptibili,serviabili,da asta nu se poate schimba ca unii au suflet de pipite din nastere.

 3. Sa presupunem ca detinutul agresor,aflat in regim inchis , este transferat la un spital penitenciar(“stim cum si din ce motive”) pentru “analize” medicale. Detinutul agresor aflat la spital, regim inchis, intr-o zi, are acelasi comportament in fata agentului de la spitalul penitenciar adica injura si ameninta.. Buuuuun. Supraveghetorul regim inchis de la penitenciarul spital are salar cu douajde milioane mai mare fata de supraveghetorul regim inchis de la Rahova. De ce apare diferenta de bani , pericolul fiind acelasi, luand in calcul ca detinutul este custodiat de rahova si se afla la spital “livrat” pentru ca agentul de la spital sa fie platit cu doujde mil mai mult. Cum vine asta?????

Comments are closed.