Ultraj la Penitenciarul Vaslui

Ultraj la Penitenciarul Vaslui
Ultraj la Penitenciarul Vaslui

In data de 02.03.2018, in jurul orei 13:40, la Penitenciarul vaslui, in postul de control numarul 2, cu ocazia externarii de la Spitalul Judetean de Psihiatrie si Boli Infectioase Vaslui, un detinut, clasificat in regim semideschis, i-a adus injurii si amenintari agentului de penitenciare care tranzita postul de control numarul si a incercat sa-l loveasca pe agent cu o sticla de 0,5 litri plina cu apa.

Incidentul a fost filmat cu ajutorul sistemului integrat de monitorizare video din dotarea postului control.
Detinutului i s-a intocmit raport de incident si a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui.

Este al doilea ultraj in utimele 30 de zile la Penitenciarul Vaslui.

3 Comments

  1. Tremura ,,saracul” hot când aude de parchet,el merge bine mersi cu mașina unității îi mai trece timpul, iar tu vii din timpul liber te judeci cu hoțul singur, mai vin și familiile hoțului și te înjură pe la tribunal și nu o luna doua ci vreo doi ani , mai marii unității spun : ai tot sprijinul nostru și surpriza pe la instanțe tot singur ești și aștepți cu orele sa Îți vina rândul.Deznodământul hoțul ia doi ani și se bucură că el de fapt se libera și nu avea unde sa se duca, tot mai bine e ,,acasa”la puscarie Cum zic majoritatea deținuților…

  2. Dacă nici la 13 rapoarte deținutului nu i se mai schimba regimul, nu știu ce mai așteptăm.. Poate sa facă vreo victima…,, comisiile ” înstelate se aduna după bunul plac și tremura în fata hotului.. Ba mai mult unele cucoane, mamoase de felul lor, trec cu vedere abaterile..toate astea pe spinarea celor din operativ.. Bine în schimb ca scoatem hoții la separeu sa i întrebam cum își fac agenții treaba.. asta e noua moda la Vaslui.

  3. Pardon.
    Este al treilea ultraj in ultimele 30 de zile.
    2 ultraje la rand cu acelasi detinut, dupa care aparut si acest ultraj cu alt detinut.
    Va rog modificați articolele pentru ca oamenii sa fie corect informați atât aici cat si pe Facebook!

Comments are closed.