8 Comments

 1. Cine zicea ca dl Dobrica nu e atent cu doamnele din sistem? Preferatele domnului director, psiholoagele sistemului au primit cel mai frumos voucher .. de martisor.. siguranta si stabilitatea locului de munca pe vecie. In numele lui gigi!

 2. Ce bine,o să avem vouchere dar nu o să avem concediu de odihnă. Ştie cineva că mai avem concediu neacordat la operativ din 2017?Varianta cea mai bună ar fi plata vouchere în bani să își facă concediul cum vrea și unde vrea fiecare că oricum vara mai mult de 5 zile nu îți dă nimeni concediu,din lipsa de personal (operativ).

 3. Eu m-as gandi asa, decat sa fac misto de vouchere, oricum lumea nu e multumita niciodata, ca, domnul Dobrica a facut un gest frumos pentru toti angajatii din penitenciare, cu ocazia Martisorului, si le-a oferit cate un voucher. Frumos gest! Multumim , si sa va dea Dumnezeu sanatate!

  • Sa vedem de ce sunt mai sigure voucherele de vacanta pe suport electronic( vse) decat vouc herele pe suport de hartie(vsh):

   1) vse-are numarul de identificare unic la nivel de emitent
   vsh- cuprinde o serie numerica intr-o ordine crescatoare corespunzatoare numarului de vouchere comandate de catre achizitor ((Anp)
   2) vse – debiteaza valoarea exacta a serviciilor turistice achizitionate si inmaneaza o dovada care contine suma debitata
   vsh – se prezinta unitatii, de catre salariat, dupa prestarea serviciilor in vederea decontarii si cuprinde doar un spatiu pentru inscrierea perioadei in care a fost utilizat si aplicarea stampilei aferente
   3.vse – nerealizarea de catre unitatile emitente a evidentei tranzactiilor cu vouchere de vacanta electronice care sa permita stocarea pentru o perioada de 5 ani este sanctionata de lege.
   vsh – gestionarea voucherelor de vacanta se face de catre o persoana imputernicita in scris de catre conducerea angajatorilor, respectiv de catre conducerea unitatilor emitente si a unitatilor afiliate! Nu se prevad sanctiuni aparte pentru gestionarea vsh.
   4. vse -este interzis de a utiliza vse in alte locuri decat in unitatile afiliate imprimate pe versoul suportului electronic
   vsh- este interzis a se utiliza vsh in alte locuri decat in unitatile afiliate
   5. vse -este interzis ca suportul electronic pe care sunt stocate voucherele de vacanta sa permita efectuarea de operatiuni de retragere de numerar sau plati catre alte unitati afiliate conform legii. Vse nu permit efectuarea de retragere de numerar.
   vsh ———
   6. vse- pot fi alimentate exclusiv cu valoarea nominala a voucherului si pot fi utilizate doar pentru achizitionarea de servicii in unitatile afiliate
   vsh – cuprind doar mentiunea cu valoarea nominala a voucherului.
   7. vse- cuprinde elemente de siguranta PIN-CIP, nume, prenume si cnp
   vsh – cuprinde doar nume prenume si cnp care este in drept sa utilizeze voucherul de vacanta.
   8. vse – perioada de valabilitate a suportului electronic este de 5 ani!
   vsh – perioada de valabilitate a utilizarii este luna si anul emiterii si anul expirarii

   • Voucherele de vacanta pe hartie sau despre cum sa mai sifonam banii statului pentru a imbogati gastile de interese ale unitatilor de turism afiliate si “neafiliate” .
    Am dreptate, stefan ce mic?

  • Nu s a ales nicio forma… !!! voucherele noastre nu sunt nici pe hartie nici electronice… au luat forma unor grupuri de interese hapsane si mafiote!! RUSINEEEE!!

Comments are closed.