Voucherele de vacanta – precizari suplimentare

Voucherele de vacanta - precizari suplimentare
Voucherele de vacanta - precizari suplimentare

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) trimite in unitatile subordonate noi precizari cu privire la subiectul mult discutat: voucherele de vacanta, precizari pe care le gasiti AICI!, in chenarul rosu, de la finalul adresei ANP.

Adresa ANP – precizari vouchere de vacanta FPSS

9 Comments

 1. Nu am inteles mare lucru. Adica sectorul achiziții al fiecarei unitati sa achiziționeze vochere de vacanta pentru angajați?

  • Legea spune parca altfel, dar nu conteaza. Legea e fâââs ! Achizitiile merg” la fel de bine” ca si licitatiile. La comanda stapanilor din ANP mana in mana cu legalele constituite. O luam de la capat cu mizeriile. O seara buna!

 2. Cel mai corect in momentul de fata ar fi sa ne dea tuturor la plecarea in concediu suma de 1450 lei ca prima de vacanta.

 3. Sa nu acceptati sub nicio forma decontarea.Social discutand,sunt suficienti fpss care nu-si permit sa mearga la mare,munte fara acest avans.Nu este moral acest decont.

  • Poate ca este mai moral sa vii cu decontari fictive cum se face la ordinul de serviciu pentru transport co. Sau te duci in vacanta in Turcia si vii cu decont de Mamaia. Ca doar statul de asta iti da bani de voucher ca sa creasca economia lui Erdogan nu cea din tara ta. Sau poate nu te duci nicaieri si iar vii cu mormanul de facturi de cazare ( vorbite dinainte) de la vecinul de bloc proaspat intors din vacanta.
   Te plangi dupa aia ca ce rau o duci in tara ta.De asta o duci rau pentru ca exista” inca “sarlatani panicati, cu putere de initiativa legislativa care tin mortis sa insele statul roman si pentru a le creste popularitatea aflata intr-o vertiginoasa scadere..

  • si cata munca ar fi , in cazul decontarilor”de dupa”, pentru sectorul contabilitate, In plus si inutila. Cum verifica lucratorul de la contab daca stampila de pe factura e reala si nu falsa daca firma este afiliata sau nu? Cine verifica legalitatea aplicarii vizei cfp, in cazul in care , exista in actele de decontare date, sume, etc care nu corespund cu adevarul????
   Ingreunam si responsabilizam peste masura sectorul de contabilitate!!!

 4. Nu pare ci chiar este mai mult decat o precizare ANP. Este un indemn al Administratiei Nationale a Penitenciarelor , pentru angajatii sistemului, de afiliere imediata si urgenta, pana la data de 1 iulie, la organizatiile sindicale legal constituite! Pazeaaa! Vine potopul!!

Comments are closed.