Contact

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

Bucuresti, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47
Fax: 0351 81 69 20
fsanp@fsanp.ro
https://www.facebook.com/FSANP

Florin Schiopu – presedinte
Email: florin.schiopu@fsanp.ro
Tel: 0728222860

LG.Bran – vicepresedinte
Email: lgbran@fsanp.ro
Tel: 0729679677

Alexandru Gherghina – vicepresedinte
Email: alexandru.gherghina@fsanp.ro
Tel: 0728108494

Ioan Luca – vicepresedinte
Email: ioan.luca@fsanp.ro
Tel: 0757337500

Schiopu Radu – secretar general
Email: radu.schiopu@fsanp.ro
Tel: 0744261560

Cosmin Dorobantu – presedinte Organizatie de tineret
Email: cosmin.dorobantu@fsanp.ro
Tel: 0749137723

18 thoughts on “Contact”

 1. Buna ziua.As dori sa pun niste intrebari si sa ma ajutati intr-o problema dar mi-ar placea sa discutam in particular daca se poate.astept un raspuns.multumesc

 2. Ieri s-a derulat la Aiud examenul pentru ocuparea posturilor de ofiter psiholog, Din toti candidatii cel mai puernic dosar :psiholog clinician principal , cu experienta in domeniu (protectia Copilului) de 7 ani , cu toate taxelele platite la zi la Colegiul Psihologilor Bucuresti , dar care se pare nu s-a incadrat la varsta pentru postul respectiv . Domnule Nazare va intreb doar atat ? Cei care au varsta de 40 de ani , cu experinta in domeniu ,care au un CV puternic , nu cu “supervizare”, nu au dreptul sa profeseze ? Nu au dreptul sa ocupe un post , pe care va credeti “stapan pe mosie ” ??Oare cat va mai “suporta sitemul ” , daca “decideti” cine trebuie sa ocupe un post si cine nu ?? Nu aveti nevoie de oameni capabili in sitem ? Stiu ca aceste intrebari sunt doar “retorice “insa ganditi-va ca Dumnezeu este sus si va va decide oricum “soarta ” ….Trebuie doar sa va vina randul !!!!

  1. Pai pot zice ca intr-o oare care masura si eu am patit la fel, si cred ca eu voi face atat placere la DNA cat voi da in judecata comisia din cadrul serviciului psihologia personalului Penitenciarul Rahova, dar in civil sa pot primi dezpaguri pentru situati jenanta in care am fost pus.

 3. TREI CRAI DE LA RASARIT Se-ntrevad in departare / nici pe jos dar nici calare / Itu,Truta si Nazare / asta da mare tradare / din 2000 si ceva parca ei conduc lumea. Nazare vrea investitii de care tine cu dintii / bate biciul pe argati la lucru ii vrea plecati / nu ii vrea in batatura ca prind aere si-s tari in gura. Ce urmeaza mai departe este ghicitoare frate / el este Mantuitorul cu WIZZ AIR-ul isi cam ia zborul / face spete, alearga tare, dezacorduri grupa mare / ii mai alocam lui randuri ca la Transavia pamanturi / are pe umeri saracu X stele stralucitoare / dar sa nu-si piarda cipicii asa cum a patit-o Cici / ca de zboara acum Nazare a lui stele-s cazatoare / nu uita deci donmul Truta c-ai fost adus ca portar si din sef ce esti acuma devii tinta lui TOLONTAN. Itule tie-ti urez spor la treaba-n spatii verzi / te stiu drept ca si copacu dar te mai apleaca Dracu / asta este lumea noastra dar e si povestea voastra. Va pupa tata!(este un pamflet )

 4. VA ROG SA LAMURITI O SITUATIE APARUTA LA CERINTELE PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE ASISTENT STOMATOLOGIE DEOARECE CRED CA NIMENI NU POATE DEPUNE DOSARUL DE CANDIDAT[.ASISTENT MEDICAL DE STOMATOLOGIE NU EXISTA] ,NOI LUCRAM CU DIPLOMA DE GENERALISTI IN CABINETE STOMATOLOGICE,CU AVIZE ANUALE,OAMR NU ELIBEREAZA NICI UN DOCUMENT PENTRU COMPETENTE IN STOMATOLOGIE SPECIAL; AR TREBUI SA ELIBEREZE SI PENTRU ASISTENTI PEDRIATIE CHIRURGIE ETC.DOVADA COMPETENTELOR SE POATE FACE DOAR PRIN VECHIMEA IN MUNCA IN CABINETE STOMATOLOGICE;.CERTIFICATE DE LA I.T.M. INTREBATI IN TARA SA VEDETI CA AM DREPTATE ,NU SE POATE INSCRIE NIMENI .
  VA ROG SA VORBITI PENTRU PRELUNGIREA TERMENULUI DE INSCRIERE LA CONCURS SI ADUCEREA CERINTELOR LA REALITATEA EXISTENTA.VA MULTUMESC !

  1. Si care-i treaba Alinutza? Vrei la STAT? Sa dormi o viata in bocanci si sa iei salarii sau pensie? La munca FA pe santier! Sa stai in ploaie si frig si sa apreciezi valoarea banutului castigat !

 5. Buna ziua!
  As dori sa stiu si eu, URGENT, ce nota imi ramane la definitivat…cea de la examen; 6,10 sau cea de la contestatie 3,35!!
  Astept raspuns urgent!
  O zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre penitenciare, sindicate si oameni. Nimic mai putin!