Componenţa comisiei de contestaţii şi rezultatele contestatarilor

Componenţa comisiei de contestaţii a fost următoarea:

– SINC Alexandra – Ministerul Justiţiei (Preşedinte)
– LUCACI Edward – Ministerul Justiţiei
– CALIN Felicia – Ministerul Justiţiei
– CUCU Gabriel – Ministerul Justiţiei
– BEJAN Claudiu – Administraţia Naţională a Penitenciarelor

S-au soluţionat contestaţiile pentru cele 3 posturi:

– director D.P.C.T.
– director Penitenciar Focşani
– director Spital penitenciar Târgu-Ocna

Procedura legală a fost respectată întocmai, comisia de soluţionare a contestaţiilor dând dovadă de transparenţă, deci nu avem ce-i reproşa.

Cu excepţia contestaţiei domnului Iacob Adrian, cel care a promovat cu nota de 8.27, celelalte contestaţii, respectiv, cea a domnului Burcu Geo-Bogdan şi cea a doamnei Cozma Aurica,  s-au soluţionat cu note mai mici decat cele obţinute la examen, cei doi nepromovând examenul în funcţiile pentru care s-au înscris.

Prin urmare, domnul Iacob Adrian a promovat examenul de director al Penitenciarului Focşsani, căruia îi adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine, manifestându-ne speranţa că va fi un director care va respecta principiile si valorile etice ale funcţionarului public din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Pentru ceilalţi doi contestatari, ne manifestăm regretul, urându-le succes în viitor.

Advertisements

19 Comments

 1. Felicitări domnului Iacob pentru funcția de director la Focsani!O merita!!!Nu prea ne-am iubit la început dar am ajuns prieteni buni!!!Pacat ca pleci de la Tg Mureș dar ne mai întâlnim la un sprit!!!Multa bafta!!!

   • Da merita Iacob sa ia acest examen este un om inteligent a intrat in sistem doar prin fortele propri terminand Acad de POLITIE arma PENIT din pacate acum mult timp faptul ca era al nimanui nu l-a ajutat deloc dinpotiva i-au fost puse multe piedici de vechea conducere,iar cand incepi cu stangul indiferent ce faci tot nu esti bun SPER ca acest nou inceput sa fie de bun augur pt dansul.Un pic de schimbare nu ar strica totusi la dansul dar poate noul colectiv este mult mai OK si …….cine stie ….poate se intampla si minuni….oricum din toata inima …SUCCES.

   • cand afirmi:” ne exprimam regretul..” fiind un plural ma gandesc ca exista cel putin o a doua persoana care este in asentimentul tau , luand in discutie cazul COZMA AURICA! esti sigur ca mai exista cineva inafara de tine care o regreta pe doamna?? De unde stii ca procedura legala a fost respectata? esti autorizat de F.S.A.N.P. sa exprimi aceste puncte de vedere? .. si incearca sa afli numele si prenumele corect al membrilor comisiei de solutionare a contestatiilor!!

    • 1. Promit ca data viitoare o sa va cer dumneavostra informatii din “umbra”. F.S.A.N.P. a “autorizat” (cum va exprimati dvs) o persoana care sa observe daca procedura a fost respectata sau nu.
     2. Dvs ati ati aflat altceva?

    • Le stia S.D. si a facut corecturile necesare. Trebuie sa-i bage si la ceva meditatii de limba romana 😀

     • Anonimule istet, da-mi voie sa iti explic: CORECTURILE nu au nicio treaba cu limba romana – gramatica, la care faci tu referire prin bagatul la meditatii. Iar daca tot ai adus vorba de meditatii, iti recomand eu cateva la vocabular.
      P.S. Sa imi spui cat te-a costat prima sedinta de meditatie, te rog!

 2. Simt nevoia sa multumesc ambelor sindicate. Si dlui Florin Schiopu, si celor doi reprezentanti ai SNLP – dl Teoroc si dl Stoica. Ati fost acolo si pentru mine sunteti garantii unei lupte cinstite. Multa sanatate si numai bine, va doresc! Cu respect, B.

  • Cel care merita respectul cel mai mare esti tu B.
   Esti un invingator si meriti felicitari pentru modul in care te-ai prezentat.
   O sa vezi ca experienta acumulata te va ajuta peste timp.
   Iar respectul pe care colegii il au fata de tine conteaza cel mai mult.
   Ai schimbat fata acestei directii, in primul rand pentru curajul pe care l-ai avut, apoi pentru modul in care te-ai prezentat, si catre final pentru bunul simt de care ai dat dovada.
   Sa dea Domnul sa ne vedem cu bine si sa radem despre acest moment nu tocmai placut pentru tine.
   Inca o data sincere felicitari pentru ca le meriti, fi in continuare un luptator si un bun coleg, si crede-ma ca viata te va rasplati.
   Numai de bine, Eu, colegul tau.

   • Curajul mi l-ati dat voi, ca si puterea de a merge mai departe. Alaturi de voi, ma simt ca intr-o familie. Cat va fi, va fi. Sper sa strangem randurile, din ce in ce mai mult. Asta e, au trecut 5 ani si jumatate peste noi….vor mai trece 5… Vom avea atatea amintiri de depanat…. Multumesc pentru comentariu. Este important pentru moralul meu. Comentariul este mult prea frumos, ca sa evit sa-i dau un raspuns. Acelasi B.

    • Pentru BGB:

     “Am invatat ca poti continua inca mult timp
     Dupa ce ai spus ca nu mai poti

     Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie,
     cand trebuie
     Indiferent de consecinte
     (…)
     Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
     Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
     (…)
     Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
     ore
     De catre oameni care nici nu te cunosc.”

     Am invatat.
     de Octavian Paler

Comments are closed.