OMJ: sporuri pentru proiecte si control financiar

După zbateri și suspine MJ reuși să aprobe un ordinul care ar fi trebuit să fie deja în vigoare de ani buni. Îl aveți mai jos. Au fost deci de acord justițiatorii să aplice legea, nu-i nicio sfârâială. Mâine si despre solicitarea de anulare a unui alt OMJ. Cum ar fi au dat cu mana altuia o parte din datorie, si au luat cu sacul.

1. OMJ – spor CFP si proiecte

Advertisements

6 Comments

  1. Acum incep problemele legate de interpretarea acestui ordin de niste minti inguste care tot timpul reactioneaza “contra vremurilor”. Cica cei din ANP nici nu se gandesc sa puna in aplicare acest ordin pentru ca nu are norme de aplicare. Asta in conditiile in care, cel putin declarativ, in Romania absortia fondurilor europene e o prioritate nationala, iar motivarea oamenilor care muncesc in aceste proiecte mie mi se pare principala modalitate de a creste rata de absortie. dar in fine… suntem obisnuiti cu astfel de chestiuni.

        • Am făcut opoziție, spre deosebire de alții care acum se trezesc. Avem zeci de ore de negocieri si destule de materiale pe tema asta. N-am pierdut o negociere, purs si simplu MJ a aprobat parsiveste ordinul. Sindicatele au fost deci pe poziții. Une au fost sindicaliștii? Unde au fost cei afectați? Unde au fost victimele?

  2. toti pilosii de la puscarie s-au inghesuit pe la cursuri pentru diplome, excursii etc. in schimb proiecte ioc! fugeau de ele ca dracu de tamaie. De acum o sa se calce in picioare desi pe astia primii care au facut cursurile nu-i vad in stare de nimic in afara de intrigi.

Comments are closed.