Postac prost, studiu de caz

Nu-i primul nici ultimul. Postac prost. Un aiurit care se joacă de-a tendențiosu’. Aproape mai rău decât nefericitul ăla mitoman de la Ploiești care-a început să-njure sistematic pentru că l-am prins cu minciuna. Credeți că cel de mai jos a înțeles în cele din urmă diferența? Eu fac pariu că se va strădui să demonstreze că e mai rău decât pare. Ce ziceți? Din păcate individul e coleg cu noi. Și nu e chiar dintre cei care scriu miau ca pisica.

Submitted on 2012/11/15 at 10:15 pm | In reply to Alt Sorin.

Sunteti in eroare. FSANP are conform ultimei situatii facute de ANP 2700 (+/- 10) membri. Nu ma supar pe oamenii neinformati cata vreme nu confunda intrebarea cu intrebarea tendentioasa.

Si ca sa va explic. E ca si cum eu v-as fi spus. “Ce glumet sunteti “Alt Sorin”, cu homosexualitatea (dumneavoastra raspunzand unei acuzatii idioate cum c-ati fi homosexual in prealabil), dar pana la urma nu-i asa ca aveti 2 parteneri sau chiar mai multi ocazional?

Recunoasteti ca pe cat de bisericos va dati si ce reclama va faceti, pana la urma sunteti doar un homosexual, si inca unul de conjunctura (lipsa bani, educatie precara). Sa nu va suparati pe mine, mi-am exprimat si eu o opinie pe site-ul meu liber.”

Cam asta ar fi deci stimate coleg diferenta dintre a-ti exprima o opinie si a fi tendentios si lipsit de bun simt. Ei, ce ziceti? Cum va place?

Altfel aflati, ca in pofida blegelii care a cuprins Romania, printre altele, doar la noi nu s-au facut disponbilizari. Si nu pentru ca va jucati dumneavoastra de-a tendentiosu’.

Unapprove | Reply | Quick Edit | Edit | History | Spam | Trash
Submitted on 2012/11/15 at 9:58 pm | In reply to Anonymous.

Ce mai glumet sunteti dle Dumitrascu,cu infiintatul cu desfintatul sindicatelor,dar pana la urma FSANP are 2250 de membrii sau mai putin,recunoasteti ca pe cat de galagiosi ati fost si ce reclama v-ati facut ,mandatul dvs a fost un mic esec influnetat si de factori externi (criza,pdl etc) Sa nu va suparati pe mine dar mi-am exprimat si eu o opinie pe site-ul dvs liber.

Unapprove | Reply | Quick Edit | Edit | History | Spam | Trash

O parte dintr-un schimb de comentarii cu postaci jenanti, mitomani si proști făcuți grămadă. Da, știu i-am jignit pe proști pentru că le spun proști. Și s-ar putea să aveți dreptate. Poate nu merită, poate n-au discernământ sau poate sunt în timpul serviciului și au normă la prostii postace debitate.

Advertisements

7 Comments

  1. Va rog sa ma scuzati domnul Sorin,pentru ca am intervenit iara la ce ati postat … si va dau dreptate.Intrebarea e:nu se( mai) da examnen la gramatica limbii ramane pentru aceasta institutie…???poate nici nu mai e nevoie pentru ca ,spun unii…daca lucram cu prostii (detinutii) ce rost mai are…ce mai conteaza…de inteles, se inteleg si prin “semne”….Vedeti dumneavostra domnilor,din cauza aceasta ,institutia pe care o reprezentati cu mandrie…nu mai e respectata si apreciata din cauza “unora”care stiti cum au ajuns aici si prin ce mijloace si nu prin munca lor proprie..Cei din” afara” …epavele sau trantorii societatii care ajung pe mana voastra….nu mai au nici teama si nici respect….De ce domnilor…???!Cine e de vina pentru aceasta situatie…De ce acolo cand ajung se simt in largul lor,ca la ei acasa,au tot ce le trebuie totul la nas…eu i-as pune la munca sa vada cum se munceste ca sa-si poata cuampara cinstit o paine si nu sa fure sau sa dea in cap ca sa traiasca…Aceasta institutie ar trebui sa aiba o “corectie capitala” si nu “o relaxare sau vacanta… sau “luna de miere” cum am vazut la stiri”camera de sex pentru detinuti”…numai la noi se permite asa ceva cred….in alte state e vai de mama lor care ajung la inchisoare…legile la noi ii incurajeaza pe cei care nu le place sa munceasca si-i incurazeaza chiar…trebuie facut ceva…o schimbare domnilor sa gasiti modalitati de a descuraja pe cei ce sunt certati cu legea,sa nu mai ajunga acolo….maine,poimaine o sa faceti pensiuni pentru ei ca sa-i cazati ca sunt prea multi… si sa-i tinem tot noi in spinare,sa muncim tot noi pentru ei….ca EI, sa stea degeaba si sa astepte tot de la voi respect si nu invers ca voi va stresati si ei NU! E jalnic domnilor ce se petrece in tara asta….chiar nu mai avem,, oameni” competenti sa faca ceva,sa schimbe ceva in bine si nu in rau…!??? Spune-ti domnul Sorin…am dreptate cu ceva ori nu!?Toata stima …. am idei si as gasi si solutii ca sa schimb ceva macar la aceasta unitate…ca tot am intrat aici in” dezbaterile si problemele ” voastre…as pune toate mintile la ”bataie” pentru a face ceva si nu ar mai fi timp pentru jigniri si critici intre voi,totul s-ar raporta la o UNITATE…Toti pentru unul si unul pentru toti…sa fiti ca intr-o familie si sa va purtati civilizat si sa va ajutati in orice problema care apare….Asa vor fi si avansari si vor fi rasplatiti toti cei care si-au dat interesul …Cred ca stiti mai bine cum sta situatia si sa gasiti solutii …O vorba inteleapta spune”vorbele pot fi de argint si tacerea de aur…”Sper sa stiti ce sa vorbiti si unde si sa taceti cand trebuie!…….sa auzim de bine !

  2. Trebuie sa scoata ANP-ul o noua functie cheie, capabila sa gestioneze toata masa asta de inculti ai sistemului, denumind-o Director Adjunct Analfabetizare si Slugarnicie Penitenciara, si atunci sa vedeti ce or sa se inghesuie toti neavenitii astia tendentiosi despre care vorbiti, sa-si depuna candidaturile!

Comments are closed.