Bani pentru nou-numiţi

‘Mpărăţia anepistă porunceşte prin directivă generală lefegiilor din teritoriu două pravile pentru a fi îndeplinite de-îndată:

  1. decontarea cheltuielilor de transport pe distanţa între localitatea de domiciliu/reşedinţă şi localitatea unde sunt numiţi absolvenţii instituţiilor de învăţământ pentru pregătirea personalului de penitenciare, promoţia 2012;
  2. decontarea cheltuielilor de transport la deplasarea în concediul legal de odihnă a absolvenţilor instituţiilor de învăţământ pentru pregătirea personalului de penitenciare încadraţi în unităţile sistemului penitenciar cu data de 01.12.2012.

Ca să simtă şi „cei mici” cum e să fii fepeseseu cu drepturi depline, Administraţia Natională a Penitenciarelor, face sforţări nepământeşti cu scopul de a găsi câţiva crăiţari pentru proaspeţii nou-numiţi. Şi cum bugetul actual, cuprins de zvârcolirile crizei enigmatice din 2010 e sublim, dar lipseşte cu desăvârşire, obligaţiile de plată care sunt imposibil de onorat se vor achita din bugetul anului viitor.

Pe principiul dai un ban, da’ nu-l mai ai, anepeul îmbucură cei aproximativ 250 de absolvenţi ai şcolilor penitenciariste în prag de sărbatori.

Sperăm ca după anul apocaliptic, „ocrotitorii” temniţelor să se gândeasca şi la al 13-lea salariu şi la vechile prime care-ţi făceau viaţa de penitenciar mai uşor de îngurgitat, că deh… recesiunea îţi întunecă viziunea.

Mai jos aveţi Adresa ANP – DEA nr. 79919/10.12.2012 privind acordarea drepturilor cuvenite absolvenţilor din anul 2012  in format pdf.

Adresa ANP – DEA nr. 79919 din 10.12.2012 privind acordarea drepturilor cuvenite absolvenţilor din anul 2012

Advertisements