Haos intelectual

Management de topPenitenciarul Bârcea Mare revine în lumea mondenă a acțiunilor haotice, cu o decizie demnă de emisiunea ”Happy Hour” a lui Cătălin Măruță. Flacăra economiilor aprinsă de ANP a cuprins și Penitenciarul Bârcea Mare, care a trecut la rușinoasa acțiune de a băga mâna ilegal in buzunarul lucrătorului, acțiune care s-ar fi consumat daca Sindicatul Independent ”Vulturul” Bârcea Mare nu ar fi tras de mânecă pe făptuitorul de fărădelegi.

Virusul tonției de la Penitenciarul Bacău s-a extins la Penitenciarul Bârcea Mare, mai precis în biroul doamnei director adjunct economico-administrativ, Marcela SUSAN. Împricinata, cuprinsă de febra economiilor și în stare de amețeală rațională îi șoptește în ureche directorului Daniel ȚUGMEANU că ar fi legal și moral să dea o decizie de imputare pe numele celor care primeau compensația lunară a chiriei, cu scopul de a recupera, sub girul Adresei ANP nr. 2248/05.01.2013, sumele acordate necuvenit acestora.

Această măreață idee i-a venit lui lady Susan Marcela în urma interpretării defectuoase a O.U.G. nr 84/2012. Se pare că lady Marcelica voia să aplice O.U.G. nr 84/2012 și pentru anul 2012, că așa a învățat dumneaei pe băncile școlii despre principiul neretroactivității legii. Dar se pare că și domnul director Țugmeanu ar fi uitat că norma de drept se aplică de la data intrării ei în vigoare în lipsa unor prevederi exprese, cum că, s-ar aplica unor fapte petrecute anterior, fără a îngrădi drepturile fundamentale garantate prin Constituție.

Domnule director Țugmeanu, ar fi mai indicat să-i cumpărați doamnei Marcelica o vioară cu ajutorul căreia să vă încânte diminețile cănd ajungeți în birou, că la cum interpretează legile după ureche… ar fi un veritabil lăutar de cârciumă. Iar dacă nu aveți bani de-o vioară, căci suntem puși pe economii crâncene, luați-i un ABAC, să nu cumva să greșească la numărarea banilor pușcăriei, căci , cine știe pe cine vă mai păcălește să imputați!

Managementul de top lasă de dorit la Penitenciarul Bârcea Mare, fapt dovedit de: 1) inexistența unei decizii de zi pe unitate prin care să fi fost desemnată comisia de cercetare administrativă în legătură cu recuperarea sumelor acordate în mod necuvenit pentru decontarea chiriei; 2) inexistența actelor de cercetare administrativă prin care s-a stabilit paguba.

După ce s-a prins că a dat cu bâta-n baltă lady Marcelica a mușamalizat acțiunea eroică retrăgând de pe piață deciziile de imputare emise pe numele presupușilor lucrători care ar fi tras statul în piept cu foloase necuvenite. Mai jos aveți o Decizie de imputare drept probă ”testimonială” a haosului managerial și reacția neîntârziată a Sindicatul Independent ”Vulturul” Bârcea Mare la abuzurile doamnei Marcela SUSAN.

128040532-275-Adresa-Director-Cercetare-Administrativa-Chirii

decizie de imputare

Advertisements

43 Comments

 1. Vad ca la toate penitenciarele sunt probleme cu financiarul si contabilii finantisti. Nu ar fi mai bine sa ii incarcam in camioane, impreuna cu a noastra nulitate Ghetau Topica si sa ii deportam in Siberia-sau poate e prea departe si ne cer decontare la transport si bonuri de benzina.
  Domnilor directori nu mai aplecati urechea asupra acestor creaturi…tratatii cu ,,respectul” cuvenit!!!

 2. Ce vioara,ce arcus la Barcea avem o orchestra intreaga.Instrumentul cel mai dezacordat e trompeta Panaite.E contabil introduce date furnizate de altii,ca or fi bune, ca or fi rele ce treaba are ea, raspunde cine le intocmeste,in rest habar nu are de nimic.Citeste legea o pagina da, zece ba,de aceea ne intrebam oare sunetul imputarilor de pe unde vine?Raspund altii eu nu am nici o treaba cam asta e muzica orchestrei noastre.Oare va raspunde daca a gresit?
  Ce ilar, acest sunet place sefilor, de la persoane care mai bine stateau la sport, ca le place fuga enorm.

 3. haos intelectual, degringolada verbala, noaptea mintii, salata de idei, confuzie mentala, harababura toate impreuna pot descrie convulsiile launtrice ale lui cristian alexandru.
  in “sedinta de luni” directorul cauta sa afle cine a reclamat la DNA ceea ce s-a reclamat? iar la problemele ridicate de unii colegi se raspundea cu alte probleme mai mari.

  cineva a ridicat problema documentelor scoase din unitate, observata de controlul ANP, si directorul contraataca spunand ca si el se confrunta cu disparitia altor documente??!!!!!
  confuzie si suspiciune la atat se reduce atitudinea directorului.
  nu era o atmosfera serioasa sau grava, pe masura fenomenului de disolutie a autoritatii, ci se radea pe infundate si se facea liniste ca sa mai fie CORECTAT directorul ca o lua pe aratura.

  daca tot stam prost la capitolul infiintarea frontului de lucru pt detinuti si dorim venituri suplimentare propun sa introducem o taxa, un bilet de intrare astfel incat sa scoatem un ban caci avem de-a face cu un stand-up comedy autentic.

 4. DA!!!!DA!!! asa este FRATILOR ne-a ajuns CUTITUL la os!!! la BACAU e DEZASTRU cu dir.adj.pavelica!!! zis ZORO!!! vine dim.la sala de preg.si scrie ms pe telefon!!! zi tu cultura!!! hal de ofiter!!! sa iti fie RUSINE!!! ”DOMNULE”dir.adj.

  • Te rog frumos fara jigniri la adresa lui Zoro, ca ia foc CNA-ul…………..fara ,,domnu ,,
   Vorbeste frumos te rog.
   Putina decenta

 5. daca stie cineva cum se calculeaza acum compensarea chiriei poate ne lamureste si pe noi: se acorda pana la jumatate din venitul net efectiv realizat im decembrie 2011 sau pana la jumatate din venitul net lunar din luna compensarii depreciat cu aproximativ 15% (corespunzator unui salariu care nu ar fi beneficiat de majorarile de 7 si 8% din 2012) ?

  • Se calculeaza conform salariului din decembrie 2011 in acelasi procentaj.Cereti liderului de sindicat Adresa ANP Nr.2248/05.01.2013.

   • nu inteleg: compensatia este data de venitul net efectiv din 2011 decembrie si este valabila pentru toate lunile , indiferent valoarea venitul net din luna respectiva ( poate fi o luna in care stai 28 zile in concediu fara salariu si mai realizezi un venit de 100 ron) ?

    • Nu. Compensatiile lunare se stabilesc in raport cu nivelul bazei de calcul al acestora utilizate pentru luna decembrie 2011. Cu alte cuvinte e o referinta.

   • Dar mai bine ar fi sa ceara serviciului financiar…legea 283/2011 …de care au uitat

 6. Mare dreptate aveti. Sunt unul care am lucrat la acest proiect de lege. Una pleca de la ANP si altceva se scria la MJ. Pacat ca atunci “coordonatorul” din ANP.era o persoana total obedienta d-nei Macovei si nu s-a putut face mai mult. Concluzia mea dupa aprobarea legii,a fost ca, a fost facuta in favoarea detinutilor si impotriva angajatilor”. Nici acum nu mi-am schimbat parerea,chiar daca amai fost modificata si eu
  sunt pensiuonar de peste cinci ani.

 7. Schimbarile care se tot petrec in sistem
  gardienii, deveniti intre timp agenti, le resimt din greu si sunt destul de nefericiti. In timp ce detinutilor le-au fost acordate tot felul de drepturi si de posibilitati de contestare a activitatii celor care trebuie sa-i supravegheze, acestora din urma nu li s-a acordat nici un avantaj. Ba din contra, birocratia a devenit omniprezenta.
  Simtitm pe pieleanoastra si nasterea unor noi metehne, motivate de principiile drepturilor detinutilor : -)
  In schimb, acestia isi cunosc acum drepturile si le cer cu insistenta. Ba mai mult, abuzeaza de ele. Capitolul “afaceri judiciare” este unul dintre ele. In momentul de fata, detinutii se plimba pe la instante de judecata! “Obicei” care solicita logistica si care presupune cheltuieli uriase. Detinutii se plimba atat pentru a-si face dreptate, dar, mai ales, manipuleaza sistemul pentru a-si indeplini nevoi peste cele admise de regulamente: mutarea in penitenciare care ii intereseaza sau, din contra, evitarea unui astfel de transfer, intalniri pe drumurile spre instante…aici nu se mai pune problema de economie si de taieri de cheltuieli

  • ANP-ul nu se gandeste la o modalitate prin care sa stopeze “afacerile judiciare” ale detinutilor, economisind in acest fel banii statului aruncati pe fereastra, dar se gandeste cum sa reduca din drepturile lucratorului. De ce nu incepe reorganizarea mai repede, sa simta si anepistii dezgustul din teritoriu? Demarati domnule Dobrica procesul de reorganizare al ANP!

   • Daca nu avem sindicat cine sa-i urneasca !? Comentariile liderilor nu au efect decat aici pe site . (edit.admin) .

  • Se poate vedea abia acum efectul profilării penitenciarelor, cam cât costă plimbările justițiabililor?

   • Profilarea penitenciarelor este facuta foarte bine,doar ca legea e facuta de cacao.Ppl-ei speculeaza bresele.Daca anp-ul ar fi interesat de prezentarea ppl-eilor in fata instantei pe afaceri fictive,si ar lua masuri in consecinta,turismul ar disparea.Doar ca instantele,sunt avide dupa procese cat mai multe,cu solutionari dupa 1-2 ani,pur si simplu sa-si justifice prezenta,acolo in fiecare cotlon din tara.Se pot face si lprin sistem video,fara prezentarea ppl-ului la instanta, doar ca nu se vrea.

 8. Păi de ce să nu se întâmple ce se întâmplă dacă anp-ul este partea cea mai putredă, acolo să vedeţi chirii nu glumă.
  Stau câte doi înntr-un apartament şi amândoi iau chirie – iftinca şi bărăian-,cică e legal,
  De ani buni plecau acasă în fiecare săptămână şi se treceau în misiune şi luau bani de transport fiecare şa. nu nu sunt singurii, dar cine să verifice sutele de aşa zise misiuni de vineri până luni, nici mj-ul nu are treabă nici nimeni,ca de….
  Curtea de conturi a fost dar asta n-a văzut. păi de ce să vadă ce fac şmecherii, ceinteres au. d
  de recuperat doatr de la amîrâţi.

  • Drag ” prieten alb” acuzatiile acestea [in care dai si nume ],nu sunt bune.Nu facem bine daca ne rafuim intre noi.Cred ca esti un pic frustat.O fi adevarat ce spui despre chiriile acelea si decontarea transportului la sfarsit de saptamana. Banuiesc ,ca cei doi mentionati nu sunt din Bucuresti [daca pleaca acasa la sfarsit de saptamana] ,probabil au si niste functii importante.Nu ,ca la tin partea – [dar daca ei au in mana painea si cutitul,e normal sa-si taie o felie mai groasa]. Acest fapt se petrece peste tot in Romanica ex : parlamentarii fac la fel ,toti sefii companiilor de stat – vin acasa [cu masina de serviciu chiar], primarii localitatilor [fac toate deplasarile cu masina primariei], politisti,magistrati,sportivi…Sunt multi care se folosesc de masina institutiei in scop personal. In aceste timpuri cand s-au facut reduceri salariale [numai la bugetari]-incearca si ei sa recupereze ceva pe alta parte ,nu-i de condamnat.Faptul ca stau doi intr-un apartament si deconteaza un drum la sfarsitul saptamanii -este chiar ceva banal.Alta este problema, sa incercam sa depasim acest hop,acest impas in care ne aflam cu totii.Trebuie sa ne alegem un lider adevarat ,care sa aiba curajul sa spuna -DRUMUL PE CARE MERGEM NU ESTE BUN ,indiferent pe cati o sa supere.Sa o lasam balta cu economiile-deocamdata,atata timp cat numarul parlamentarilor aproape s-a dublat. Sa asteptam momentul “REDESTEPTARII ROMANULUI” si abia atunci sa incepem reformele. Pana atunci orice actiune ,se scondeaza doar cu niste pesti mici.De aceea nici nu sunt de acord , sa se ia masuri impotriva cuiva, care incearca sa-si mai acopere din cheltuieli. Trebuie sa se stie adevarul – chiar daca ni s-au dat inapoi salariile din 2010 – in momentul actual ele sunt in procent de 45% [fata de 2010]. Aici am fost noi pacaliti.Dar cui sa-i spui [FNI-ul spune ca tot castigam in plus si suntem prea multi].Sa stam deocamdata cuminti ,sa nu ne reduca [la 16 mil.] cum vroia Vosganian ,la referenduum. Cat despre cei care au painea si cutitul [sa-si taie ei feliile lor bune – dar sa nu ne uite si pe noi]. Doar uniti putem sa realizam ceva. Sefilor de la ANP – lasati rafuielile, sprijiniti sindicatele intr-o actiune ampla de reorganizare. Cautati pe cineva capabil si faceti propunerea la guvern , sa fim numiti “Functionari Publici de Siguranta Nationala”,sa ni se acorde aceleasi drepturi ca militarilor plecati in misiuni internationale – pt. similitudinea misiunilor noastre [noi suntem tot timpul in misiune de lupta – avem tot timpul un inamic periculos “infractorul”,care ne poate pune viata in pericol. Sunt lucruri reale, nu este nimic exagerat .Faptul ca suntem apatici ne poate creea probleme mari in viitorul apropiat.Noua generatie de infractori ne fac deja probleme deosebite acum [deoarece se cred indreptatiti sa fure,talhareasca,omoare],pt. ca societatea nu le ofera nici-o alternativa. Atentie mare,ca unul care am contact direct cu multi dintre acestia -aud din ce in ce mai des ca o scuza,circumstanta atenuanta,acoperire.Nu v-a mai trece mult si actiunile lor vor fi indreptate direct impotriva noastra [pe considerentul ca -i tinem inchisi pe nedrept]. Sa ramanem uniti ,[ca avem multe sabii impotriva noastra.]/ SA AUZIM DE BINE.

   • Daca recitesti ceea ce ai postat vei vedea ca te contrazici.Cat despre momentul”REDESTEPTARII ROMANULUI” prin reperele-ti date,prin entuziamu-ti morbid,nu vom astepta decat Apocalipsa dragule ! 🙂

   • Ai mare dreptate, dar este oare echitabil ca unii să profite în detrimentul altora. Aşa este. Există un singur sac şi nu e cinstit ca doar unii să se înfrupte.
    Cred că după această logică sunteţi de acord şi cu cei care bagă telefoane, că de dacă şi-au luat casă şi plătesc rate din salariu, trebuie să contrabalaseze ca să se apropie de cei care iau chirii şi le rămâne salarul întreg.
    ex. unii şi-au cumpărat case şi plătesc rate mai puţin decât încasează chirii unii, care se zice că stau sau chiar stau la rude, prieteni, concubine etc.
    Asta se face în detrimentul îmbunătăţirii condiţiilor de muncă. Exerciţiu : ce se poate face pentru lucrători cu chiriile pe o lună : minim 50 beneficiari x 1000 ron.
    cîte foişoare reparate, câte dozatoare de apă, câte aparate de aer condiţionat, câte calculatoare etc., dar pe an………
    Dar sunt unităşi cu 150 de chiriaşi şi mai bine.
    Hai să vorbim de transport, situaţia este aceeaşi.
    domnilor de la sindicate ne puteţi spune care sunt cheltuieli lunare pe acestea în sistem şi pe unităţi.
    nu cred că sunteţi foarte interesaţi pentru că mulţi membri beneficiază de acestea şi vă este teamă să nu-i pirdeţi.
    Vă rog frumos să mă contraziceţi sau să spuneţi că trebuie sacrificate interesele majorităţii în detrimentul minorităţii.
    cu respect.

    • NU sunt de acord cu magariile chiar daca ar scadea numarul membrilor de sindicat cu 80%.

    • “Ce se poate face cu banii de chirii pe o luna?”- iti da tie milogule sa-ti cumperi dozator de apa!!! :-):-):-)
     Sunteti multi pe lumea asta???
     Plangeti mult sa taie toate drepturile aste putine care le mai avem, ca poate te ajuta cel de sus intr-o zi sa ti se propuna un post in alt penitenciar in urma reorganizarii si atunci o sa te muti probabil cu familia in penitenciar deoarece nu o sa-ti permiti chiria.
     Si banii de transport ti dam tot tie sa-ti cumperi clima la birou.
     Nu-ti fa iluzii “prietene alb”!!! Daca s-ar judeca lucrurile cu mintea ta ne-am trezi si cu lucrurile furate si cu nevasta……

   • Cred că recunosc discursul, este puţin modificat dar trădează originea.

 9. Asteptam un mic articol despre Alexandru Cristian ca sa putem comenta in voie adevarul. Nu conteaza profunzimea articolului cat comentariile care vor fi scrise. Multumim frumos.

 10. Oare ceilalti din sistemul OPSNA au popote? Dar cei din invatamint si sanatate?Uite asa vrem noi mai mult decit altii..bani de chirie,de transport,spor de studii superioare(la nasa),trecerea de la soldat la maresal sa se faca peste noapte,fara a fi segent,sa avem toate sporurile posibile fara a indeplini conditiile,etc…Bravos natiune!

  • Popote nu au dar drepturi au si ei destule….dar noi ne ocupam de ograda noastra , nu ne comparam si nici nu am avea cum….Si legat de trecerea de la soldat la maresal exagerezi ….in primul rand nu suntem militari…si in al doilea rand in ziua de azi trebuie sa fi competent nu cu experienta invatata in perioada militieneasca….lucru pe care il regasim in fiecare institutie.

 11. este perfect adevarat ce spun fratii de la coltul vesel. chiar ne plecam ca sunt veseli in atari conditii. nici omul n-a ajuns pe luna inainte de a pilota un avion. si nu poti conduce o unitate daca nu ai condus un departament. numai la barcea se experimenteaza imposibilul, cu consecinte grave pentru foarte multi. actualul director a condus o masina si cel mult pe sine insusi. dovada ca de cand e director a reusit performantele remarcabile de a-si lua o skoda si o casa la trei nivele, desi directoreste vreo doua sute de angajati. in vremea cand era presta ca placutul slujbas al directorului Bota, era gasitor de telefoane mobile in unitate. adica cel mai bun lucrator de siguranta din economic! baiatul e slabut la toate capitolele, afara de unul singur. propria prosperitate! uite de asta nu mai vreau generali in sistem, ca au copii care nu le calca pe urme. du-te la prislop Tugmene, si multumeste providentei ca intr-o zi s-a imbatat asa de rau ca ti-a semnat numirea!

 12. Desfiinţarea popotelor pentru cadrele ce lucrează 12 ore în unitate cu program permanent este un atentat la sănătatea unei categorii de cadre. În câţiva ani, consecinţa ar fi îmbolnăvirea cu grave boli ale aparatului digestiv, cauza fiind hrana rece administrată pe termen lung. De ce nu se alocă hrană rece şi pentru condamnaţi? Adică sunt mai protejaţi decât cadrele ce trebuie să lucreze 30 de ani în condiţii de stres maxim? Curtea de Conturi include cheltuielile pentru prepararea hranei, este corect, dar de ce nu acceptă ca norma de hrană să se aloce în natură? Trebuie ca ministrul să fie sensibilizat asupra acestei probleme deosebite, ce ţine chiar de sănătate.

  • Nu v-ati dat seama ca detinutii sunt mai protejati decat noi? Nimeni nu se gandeste la protectia lucratorului. Sistemul e…
   Eminescu spunea in Scrisoarea III : “Prea v-ați arătat arama, sfâșiind aceasta țară,
   Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară,
   Prea v-ați bătut joc de limbă, de străbuni și obicei,
   Ca să nu s-arate-odată ce sunteți – niște mișei!”

 13. In toate unitatile sa fac comisii de cercetare administrative, functionarii sunt pusi sa returneze bani pe care i-au incasat necuvenit iar din cadrul compartimentului financiar nimeni nu raspunde niciodata. Nu credeti ca ar trebui sa luam si noi atitudine si sa sesizam comisia de disciplina sau , mai mult, organele penale pentru abuz si neglijenta in serviciu?

  • eu cred ca ar fi bine ca decontarea chiriei sa se faca maxim 5 ani si atunci o sa vedeti ca nu se mai discuta pe la colturi cine ia cine da si cine trebuie pedepsit

   • De ce 5 ani? Esti blonda ? Ai citi 293? Ai vazut ca angajatorul are obligatia sa te sprijine in achizitia unei locuinte? Asa ca si colegii care nu au detinut vreodata o locuinta proprietate personala si si-au cumparat prin credit ipotecar o locuinta, ar putea beneficia de decontarea chiriei,deoarece pana la achitarea integrala, locuinta este a bancii,deci colegul sta in chirie . 🙂 Este chiriasul bancii mai pe intelesul tau.

    • Cei care si-au cumparat case prin credit ipotecar isi platesc singuri ratele in comparatie cu cei carora li se deconteza chiria.Continuind cu decontarea chiriei la infinit acestia isi fac case cu banii statului pe cind cei cu credite ipotecare fac foamea pentru o casa a lor.Atunci ar trebui sa li se deconteze si celor cu credite ipotecare ratele daca sunt chiriasii bancilor.

 14. Să analizăm un pic situația. Curtea de Conturi găsește niște nereguli, respectiv prejudicii, la cere onor anepeul reacționează dur, dar pompieristic – închide popotele și dă indicații prețioase în ceea ce privește realizarea de economii.

  Atunci când au dat oameni afară, nu s-au mai gândit la economii? Acum trebuie plătite salariile, retroactiv, compensații pentru chirie, etc.

  Când s-au încheiat contracte cu foști demnitari, care construiau blocuri cu forța de muncă de la penitenciar, fără a plăti, nu s-a gândit nimeni să recupereze acești bani? Sau măcar să nu mai încheie alte contracte?

  Anepeul nu poate promova acțiunea în regres pentru recuperarea pagubelor? Juridicul și corpul de control ce păzește? Așteptați să vină Curtea de Conturi să vă arate rahatul de sub preș? Nu cumva ar trebui măcar să fiți chemați în garanție pentru neîndeplinirea atribuțiilor?

  Dacă stabilirea unor obiective către unități, de realizare a unor venituri prin încheierea la nivel de unități de contracte cu terți, nu are natură contractuală, atunci unitățile nu ar putea promova acțiunea în regres, pentru a recupera prejudiciile, juristului? Că doar ăla are în fișa postului obligația de a promova acțiuni în justiție pentru recuperarea prejudiciilor?

  S-au umplut pușcăriile patriei de interpreți, în schimb. Guriști care nu au altă treabă decât să se chinuie a fi făcuți remarcați de anepeu, precum că relizează economii. Mariana fon Ghicolesko, marea damă a genului manelar, are, în teritoriu, guriști și guriste care se chinuie s-o imite.

 15. Problema e alta …exista o lege prin care se reglementa dar nimeni nu a bagat-o in seama , nici macar anp..leg. 283/2011 regl. foarte clar la art. 5 chestia cu chiria – leg a fost promulgata in dec. 2011 cu aplicabilitate pe 2012…dar decizia de imputare si decizia anp a venit doar dupa un an, cand se putea face inca din 2012 acest lucru, bineinteles in baza oug 84 care este o prelungire a leg 283/2011…
  Bineinteles ca nimic si nimeni nu e perfect dar desteptarea a venit tarziu si sunt curios cine va plati.. Fpss nu mai au drepturi deoarece 293 a ramas doar intr-un colt intunecat si mai nou mergem pe oug-uri, decizii si interpretari…Doar obligatii..Se va ajunge in acel stadiu critic, in care vor fi multe capete care vor plati.
  Totul a inceput , zic eu, de la controlul Curtii de Conturi.
  Spun asa : de ce mai exista ANP daca obliga penitenciarele, bineinteles prin director, sa taie de peste tot, sa reduca tot, etc. Aceste lucruri ti le pot spune si cei din MJ , sub tutela caruia ne aflam.
  Avem atatia directori, manageri in structura centrala care nu gasesc nici o solutie la aceasta lipsa acuta de fonduri, loc unde s-a descoperit din cate stiu o gaura de 6 mil de lei sau 1,5 mil euro.Nu are rost sa tina MJ atatia oameni prin ANP deoarece adevaratele probleme vor fi in unitati, locuri in care e nevoie de oameni .
  Adevarati directori – manageri vor fi cei din unitatile subordonate ANP, puscariile, care vor reusi sa aduca venituri , nu cei din ANP care inca cauta prin birouri actele care nu exista pt. Curtea de Conturi..
  Va multumesc si daca am plictisit ori am deranjat pe cineva IMI CER SCUZE, dar asta e purul adevar.
  Sa ne ajute Domnul sa avem un an linistit dar dupa cum a inceput , multe lucruri neplacute se vor petrece.
  Bafta

 16. Ai fost absent la “Ceaiul de la ora 13” colegule? Daca da,iti spun eu o veste noua,oficiala chiar,din gura directorului: “Directorul plateste !” Asa ca,let’s do it!!! 🙂

 17. Probabil Senora Marcelina este (editat admin) si uita ca e salariata la stat si face ditamai gafele.Mai mare rusinea…..(editat admin)

 18. Cum?Cum dom’le cum?Pai atunci sa-i imput si directorului Tugmeanu transportul dus-intors cu masina unitatii?El de ce nu vine cu autobuzul unitatii la servici,sau chiar cu Superba lui Octavie?Oare se injoseste printre oameni?Se pare ca de la an la an,aburii din scaunu-i directorial ii joaca feste.Directore,ai ajuns sus,cred ca acum stai suspendat!
  Numitorul comun la tine directore este condusul,ai trecut repede,poate prea repede de la volan pe scaunul directorial.Nu stiu daca ai schimbat scaunul fostului director,dar dupa felul in care te-au adus adjunctii si o parte din ofiteri,iti pot spune ca ai ajuns o marioneta in camioneta! 🙂
  Marcelica ce sa faca cu vioara,se descurca bine cu arcusul 🙂

  • DUPA CUM SE ZICEA SI IN ALTE ARTICOLE , DE DINAINTEA ACESTEI DISCUTII CRED CA SCANTEIA DE LA BACAU A APRINS FITILUL….SI CHIAR DACA ACESTA E ,, MADE IN CHINA,,, SI E DE CALITATE MAI PROASTA O SA ARDA MAI GREU DAR SIGUR …SI PANA LA URMA O SA FACA …..BUUUUUM !!!!!

Comments are closed.