SONDAJ In cazul in care Guvernul…

Protest penitenciareIn bara din dreapta aveti un sondaj referitor la intentia de actiune in cazul in care Guvernul incearca sa impuna conditii salariale care ar dezavantaja salariatii din sistemul penitenciar. Intentionati sa actionati individual sau in grup in mod radical, citesc destule comentarii in aceasta directie. Intentionati sa cereti actiune si sa va implicati in actiunile organizate.

Sau, dimpotriva nu va intereseaza, guvernantii stiind mai bine ce salarii meritam iar sindicatele ar trebui sa-si faca treaba cum pot si cu ce resurse au, indiferent ca membrii se implica sau nu. Asteptam deci opiniile dumneavoastra, si – de ce nu – comentarii, propuneri sugestii rewfeeritoare la actiuni viitoare.

[poll id=”12″]

Advertisements

10 Comments

 1. Acel creier bolnav sau acele creiere scelerate(din ANP), care au propus diminuarea coeficientului la agenti,ce au vrut sa faca,sa-si puna cenusa in cap?Vor razbunare?O vor avea!Sa dam cu ei de pamant!Si inca ceva,d-le Sorin:sa nu mergem 2-3 ore cu fluiericele in fata ANP sau MJ,apoi sa mergem muncitoreste la o bere!Nuu!Se cer masuri radicale si imperative,cum ar fi:schimburile sa nu mai intre in serviciu,escortele sa nu mai duca ppl-ii la instante si puncte de lucru,etc.Acestea i-ar deranja pe anepisti si guvernanti ,nu sa tipam ca turbatii prin oras,oricum nu vom impresiona pe nimeni;va aduceti aminte de marele miting din 30 mai 2010???Am sperat ca nu ne vor taia salariile,am tipat,am fluierat…dar,in zadar!Asa si acum!Trebuie initiativa,nu frica si lasitate!

  • Propunerea nu vine de la ANP, pur si simplu asa a impus MApN si restul sectorului n-a putut sa schimbe nimic. Intr-o zi negociam coeficientii, maine apareau cu altii. Guvernul Boc e de vina pentru lege. Guvernul Ponta e de vina dac-o aplica asa, stramba.

   Inamicul e deci mai mare si mai cu putere, va trebui sa ne pregatim bine si s-avem curaj daca se ajunge la discutii. Si, va trebui sa mergem pana la capat. Atunci, din lasitatea unora pe care n-am sa-i numesc dar care pot spune ca nu erau de-ai nostri, eram la Cotroceni si am plecat. Atunci n-am, mers pana la capat si trebuia.

   Mai ramaseseream noi, penitenciarele, si cei de la mine-chimie. Intre timp Hossu deja anunta incheierea mitingului si retragerea. Erati acolo stiti prea bine cum a fost si de ce am pierdut.

 2. “Se aude ca in cateva saptamani, se va da legea privind gratierea unor pedepse si amnistierea unor fapte penle, ca solutie de urgenta pentru degrevarea penitenciarelor de problema supraaglomerarii, care conduce la condamnari pe banda a Romaniei pentru conditiile de tortura in care sunt tinuti detinutii. Mult asteptata lege este necesara, insa depinde ce categorii de infractiuni vor fi introduse pe lista de iertaciuni si daca nu cumva se vor pregati portite pentru niste smecheri. Unii se tem ca vor fi introduse si infractiunile la viata sexuala, astfel incat guru Gregorian Bivolaru sa nu faca puscarie.” (http://www.luju.ro/)

 3. Este momentul sa nu stam cu mainile incrusitate. Sa strangem randurile si sa actionam uniti. Asa cum scriau colegii nostrii de noi depinde viitorul de maine al nostru si al familiilor noastre. Va rog sa dati dovada de curaj si intelepciune. ALATUTATI-VA ACTIUNILOR ORGANIZATE DE SINDICATE!!!!

  • In cei 24 de ani de la Revolutie ni s-a demonstrat ca putem fi umiliti fara sa avem cea mai mica reactie. Suntem un popor de cobai care-si accepta soarta de persoane-obiect al unei experiente care a avut succes.

 4. trebuie sa luptam asa cum ne-au invatat ,,inaintasii,,nostri greci( pentru al 13-lea si al 14-lea salariu) pana iasa sange. Nu trebuie sa iertam nimic, ca nici ei nu se tin de promisiuni si ne ard cand ne e lumea mai draga.

  • Intodeauna am copiat de la popoarele civilizate ceea ce a fost usor si de prost gust fara sa il trecem prin filtrele ratiunii, dar ce nu am putut imprumuta a fost curajul si spiritul lor de actiune.

 5. ISTORIA incearca sa se repete. Caracterul ei ciclic ar trebui sa le puna oamenilor un semn de intrebare.
  Va doriti perioada anilor 2010-2011?
  Va doriti salarii diminuate?
  Va doriti ca ai vostri copii sa sufere din cauza pasivitatii voastre?
  Va doriti sa aveti grija zilei de maine?
  Va doriti calcati in picioare din cauza unei pretinse temeri de sistem?
  Va doriti a deveni robii celor ce se imbogatesc pe spinarea voastra?
  Bancillor, ratelor, datoriilor nu le pasa de voi.
  Copiii vostri au nevoie de o viata sigura. Le sunteti datori cu o astfel de viata.
  Indolenta, lipsa de implicare, teama sunt defecte, nu virtuti.
  Voi sunteti alegerea de maine!

  • Ar fi timpul ca mamaliga sa explodeze, daca nu acum, ne vom pecetlui soarta pentru totdeauna si niciodata nu ne vom depasi conditia mizera!!!!…pe ei pe mama lor!!!!

Comments are closed.