Țățism prăzar la beunuteve

Sefa de la Pelendava, protejata de seful ANPReactii vinovate, lacrimi anticipate. Interesant cum ieri era plans un personaj, care se tinea ascuns. Sa fi fost in vreun pericol spatarul sau teama de raspundere sa fie? Interesant cum straini voteaza sensibil la intrebarile despre scrupule. Nu, nu-i vot de pe un proxi. E pasiune pentru parnai, ar vrea sa dea de inteles combatantul care se ascunde de victimele colaterale. Interesant cum zeci de comentarii s-au impartit intre… peste 2 persoane  sub multe nume de imprumut.Colaboratori pe stil nou. Decideti deci singuri de ce tin unii sa se scuze de sub anonimat si de ce acuza de sub anonimat. Sigur pentru ca sunt cinstiti si pentru ca n-au absolut nimic de ascuns, prazar siparoi sau fermier. Cam ca-n vremea comunismului, colaboratori pe stil nou, profita de interesul pentru rating pentru a-si plati polite. Azi avem de-a face cu un nou episod fantezist, urmare a interviului dat cu spatele de catre prazarul de ferma.

Tinta pe ANP, tinta “Il Capo”. Pretextul este desigur tot directorul, care asa cum stia inca dinainte sa faca plangerile prazarul nostru, este axiomatic protejat pen’ca nu i se da satisfactie viteazului temator, de data asta de catre directorul general si de catre sindicate, punctual subsemnatul, acest omnipotent al sistemului, de vreun an prin pozitii cu atributii delegate sau onorifice pe la sindicat. Doar pe dansul nu-l sprijin in razbunarea post pierderea functiei, inteleg.

Reteta dezinformarii. Aceleasi afirmatii neprobate si neargumentate. Acelasi proces tehnologic al dezinformarii cu tinta si cu efect negativ in randul publicului. Nu-s ce falsuri, care de fapt nu exista, dar sunt bune de inventat asa cum a fost problema de organizare a inventarierii care se da impresia c-ar fi furt. Probleme c-o chirie, rezolvata de mult si cu banii recuperati. Elemente de realitate, pe care ANP va trebui desigur sa le lamureasca, impanate cu produsele unui delir care, repet, face rau imaginii intregului sistem penitenciar nu doar mie ca intervenient agresat de la beunuteve si prazari pentru ca i-am contrazis.

Labeunutv, aproape din greseala. Contactata telefonic, dra Madalina Poenaru – jurnalistul B1TV pasionat de penitenciare care a facut reportajul, afirma ca este o eroare introducerea subsemantului cu nume si prenume ca presupus protector, dar confirma ca sursa prazar pe care o banuiam i-a dat aceste informatii si ca le-a folosit ca atare si promite ca pe viitor sa le si verifice. Deasemena isi asuma afirmatia neverificata cum ca sindicatele ar proteja pe cineva, bazandu-se pe declaratia amintitei surse.

Va urma. Ne informeaza deasemenea domnisoara reporter ca azi-noapte a mai primit un material de la acelasi prazar neobosit, scuzat ieri in lipsa de indurerati credinciosi in sfanta mitoza si meioza, si ca de data asta o sa-l discutam impreuna. Se pare ca l-am suparat pe sifonica – schimbatul din functie, ca am exagerat cu apelativul prazar si ca ar fi trebuit sa-i indic cu nume si prenume si cu fapte pe cei doi voinici anonimi, asa ca sa ma cobor la nivelul domniilor lor de țățism prăzar. Ideea este deci ca va urma si ca prazarul n-o lasa.

Reguli prea dificile. Azi am anuntat ca nu mai accept atacuri la persoana si nici afirmatii denigratoare in apararea sau dimpotriva a vreunuia dintre cei in discutie. Motiv pentru care, sa vezi surpriza, au disparut cei… peste doi cu multe nume de-mprumut. Nu stiu se pare altfel, e prea greu pentru dansii. Doare sau nu, regula ramane valabila. Delatiunile, labeunuteve va rog. Intre timp ANP finalizeaza cu controlul si poate ca lamurim si nu mai discutam sper delirul prazar.

PS. Ii rog pe cei neinteresati de subiect, sa ierte si sa inteleaga preocuparea subsemnatului pentru chestiune. Acest atotputernic se simte afectat la nivel personal de-asa delatiuni si simte nevoia sa le lamureasca.

UPDATE 09.10.2013 ora 19.10
Dana Belciug, sefa Sectiei Eveniment parca sa zic in cadrul B1TV ma contacteaza pentru a stabli o noua intalnire, probabil pe tema productiei de azi noapte a prazarului nostru fermier. Asadar, iata si semne ca – din pacate va urma, asa cum ziceam ceva mai devreme, urmare a discutiei cu unul dintre reporteri.

Ciudata disparitia brusca a combatantilor lipsiti de posibilitatea de a ataca la persoana – se pare ca intr-adevar e greu cand argumentele sunt obligatorii, dar si a strainilor votanti la sondaj dupa ce mi-am exprimat mirarea fata de interesul dansilor – parca nu le mai place subiectul.

Advertisements

16 Comments

  • Eroare de organizare a inventarierii, la asta ma refer. Da este de acord. Daca afirmatia dumneavoastra este reala, ma gandesc ca n-ati semna ceva ce nu este adevarat. Evident ca asta v-ar spune oricine.

   Interesant cum, pe rand ati fost si Galateanul care-a descoperit un director ingust, si Salariatul care-a stiut cine ce si cand ar fi pus rezolutii pe nu-s ce documente, si acum, iata, Mirela – membrul comisiei care zice c-ar fi fost chemat sa schimbe nu-s ce.

   Asta asa ca tot povesteam de aia peste 2 comentatori cu zeci de nume de imprumut. Mai schimbati calculatorul, sau faceti macar ca la votul ala din strainatate.

   Aproape ca va nimeriti, desigur intamplator, cu ce spune Sifonica Prazaru pe ici pe colo, ca ma gandesc ca n-oti fi chiar domnia sa, spatelnicul cu pata-n par si vorba ascunsa.

  • Buna seara ,de ce nu-mi mai postati comentariile?Pe cine deranjez?Credeam in dumneavoastra,nu vreau sa cred ca,,toata lumea este la fel”.

 1. domnule Dumitrascu, s-au incheiat discutiile la ghidul carierei si statutul politistului de penitenciare? multumesc!

 2. Si o ultima intrebare. De ce sustineti ca a fost eroare de inventariere din moment ce rezultatul controlului nu a fost finalizat?

  • Acestea sunt informatiile pe care le am de la colegii care au fost implicati cu ocazia controlului. Asta s-a controlat, organizarea activitatii de inventariere nu vreun furt.

 3. eu am auzit asta, dupa cum singura se lauda! Pai daca coana mare se lauda e vina ei ca face asta, deci daca va acuza pe dumneavoastra si pe cei din ANP o face cine o face pentru ca ea va foloseste numele .

  • Corectie. Ati auzit afirmatia ca se lauda singura. Nu ca n-ar fi o prostie daca ar face-o, dar nici un fapt incriminator pe fond. Cam asa fuctioneaza dezinformarea. Tot asa ati auzit afirmatii ca unii sunt mafioti. Ati vazut si probe?

   • Dar nici dumneavoastra nu aveti proba ca nu s-a laudat. De ce acest principiu functioneaza doar intr-un singur sens?

    Daca nu era asa de ce nu sustinea B1 ca si a spus

    • Cel care acuza trebuie sa probeze, ori eu doar am constatat lipsa probei. Cam asa functioneaza principiul.

     B1TV minte asa cum a mai mintit si cand delira despre mafie si alte asemenea, si n-are o scuza in minciunile prazare.

     Altfel sunteti haios. Trebuie sa recunosc ca demult n-am mai auzit replica bunicilor in legatura cu ce apare la tv.

    • nu e corect, mi-ati sters o parte din comentariu.

     Daca nu era asa de ce nu sustinea B1 ca [o sprijina z si y] si a spus .[se lauda ca o sprijina x si y]

Comments are closed.