ANP despre echipament

PenitenciarANP raspunde solicitarii FSANP referitoare la urgenta achizitiei de echipament pentru personalul din penitenciare. Pe scurt promotia 2013 primeste diferenta la echipament pana la sfarsitul anului. ANP si-a facut curaj si in cele din urma a pus pe SEAP un anunt pentru achizita de echipament si uniforme. Ceea ce nu-nseamna cel mai probabil c-o sa se distribuie echipament mai devreme de trimestrul III al anului 2014. Dar, iata si asteptatul prim pas.

1. Raspuns ANP achizitie echipament

Advertisements

10 Comments

 1. Pai,mergem inapoi in anul 2004?!?!Lumea evolueaza,ce daca ”salopeta”a fost ”gandita” de ilustrele minti in acel an???Sa faca ceva modern si care sa impuna respect,nu salopete de salahori!Propun sa adauge si bluzon la tinuta de oras,cascheta,camasa si cravata!…Tinuta de oras nu trebuie sa dispara,asa cum vor unii!

  • Incompetentul Cristian Alexandru urmeaza a fi demis. Odata cu el vor fi demisi si catelusii lui. Ma deranjeaza ca nu va plati pentru rau produs penitenciarului. Pentru faptele sale Cristian Alexandru trebuie sa plateasca penal nu doar sa fie destituit din functie.

 2. Buna ziua….am si eu o intrebare…..daca tot o sa primim echipament nou, nu ar fi acum o varianta sa l schimbam???….sincer cred ca e cea mai urata uniforma…..zic sa fie adaptat in primul rand pt operativ…(modul in care sta centura multifunctionala pe noi arata jalnic)…zic sa fie adaptata si dupa modul de lucru al oamenilor….

  • D-aia s-a si introdus echipamentul acela de lucru, similar cu cel al jandarmilor. Cred insa ca nu se poate modifica mare lucru vand in vedere ca anuntul a fost pus pe site cu forma, in mare masura gandita in 2004, a uniformei.

  • Propun ca noua uniforma sa contina cat mai putin fier (capse, embleme, catarame etc) pentru a nu fi nevoit sa te dezbraci de zeci de ori cand treci prin portile detectoare. Am vazut colegi care au inlocuit cureaua cu material textil si catarama din plastic. Asadar, se poate!
   Cu respect!

Comments are closed.