ANP anunta scoaterea la concurs a postului de Director General

ANP a publicat pe pagina de internet a institutiei anuntul privind scoaterea la concurs a postului de Director general.concurs12bf5f Ocuparea postului prin concurs ar reprezenta normalitatea si ar pune capat perioadei de interimat care ne-a creat atat de mari probleme, tinand cont de faptul ca ocuparea acestui post prin imputernicire face ca deciziile sa fie luate mai greu, cel imputernicit punandu-si mereu problema daca decizia ce ar trebui sa o ia supara pe cel care l-a imputernicit.

Speram ca pentru acest post sa se inscrie doritori valorosi, urmand ca in perioada urmatoare sa fie scoase la concurs si posturile de Director general adjunct.

Advertisements

10 Comments

 1. Oare dintre liderii noștri de sindicate au participat cineva la negocieri ?

  Cele mai importante amendamente obținute de SNPPC in plenul Comisiei pentru Muncă, Familie şi Protecţie Socială a Senatului, care este comisie de raport, cu rol decizional.

  Amendamentele SNPPC trecute
  A. Am obținut fidelitatea la zi pentru toți polițiștii
  B. Vechimea la PC va fi scoasă din salariul de baza.
  C. Eliminarea sintagmei SFB, iar salariul de functie va fi egal cu salariul de baza.
  D. Pentru familia ocupationala OPSN, inclusiv Poliție, am obținut un tichet de vacanta in lei, de anul ăsta, echivalent cu un salariu minim.
  E. Am obținut permanenta la domiciliu, 40%.
  F. Sporul de SDSL va fi de 100%.
  G. Am obținut mărirea plafonului de sporuri cu 25%.
  H. Eliminarea art 40 cu pensiile.

  Biroul Executiv Central al SNPPC

 2. M am uitat pe site ul camerei deputatiilor unde este legea la promulgare.ieri era într un chenar galben acum este într unu cu alb?de ce ?Mulțumesc frumos

 3. Dl prezident unde sunt reorganizăriile care erau promise?cu angajările văd ca sa lăsat mai moale ca și Cum am avea personal la discreție. Dacă faceți un sondaj prin unități 50%din cei angajați la paza sunt puși la birouri.Vă rugam faceți ceva în privința aceasta.Vă Mulțumesc.

  • Reorganizarile sunt blocate de Ministerul Justitiei care nu aproba schimbarea statelor. In ceea ce priveste chestiunea angajarilor, acestea continua si am pus in vedere ANP ca trebuie revizuita din temelie procedura de concurs.

 4. Buna
  Daca ies la pensie si am 109 ore suplimentare, imi sunt platite sau le pierd?
  Daca ma puteti ajuta cu un raspuns
  va multumesc anticipat

 5. Este scos la concurs doar de ochii lumii, că postul tot politic se ocupă .
  Poate sa desecretizeaza priectele care le prezintă la concurs candidatii ptr functiile de DIRECTORI.

 6. Nu cred că mai este in sistem oameni de valoare , cei adevărați s.au pensionat .Acum la ANP sunt numai afoni.

 7. Explicația dumneavoastră privind luarea deciziilor este cel puțin hazlie. L-ați văzut pe Vulpe să își pună problema că ar supăra pe cineva??? Motivul principal pentru care nu s-a dorit scoaterea postului la concurs a fost pentru că Vulpe a vrut să aibă ca rezervă postul de director de la Iași. Să nu ne mai ascundem după deget.

Comments are closed.